Šta je novo?

Aplikacije za Android OS - DISKUSIJA, PITANJA I ODGOVORI

Probao sam i nju, ali kod nje ne može ni da se podesi velika slika na početnoj strani. Male su i na svaku mora da se klikne kako bi se uvećala.

Ima li neka aplikacija koja će unosom geografskih koordinata nekog mesta odrediti pravac (i vazdušnu daljinu ako može) u odnosu na moju lokaciju (kao što kompas strelicom pokaže pravac severa)?

@nemanja123 ma google maps ti da putanju, a mene zanima smer - pravac u odnosu na moju poziciju :)
@Jericho, pa i ja mislim, ali ne umem tehnički da forumulišem pitanje na googlu da bi možda nešto pronašao. Probaću ovu :)

Ukucas sta ti treba u maps, povuces onaj meni od dole gde pise directions i onda odabere measure distance

Jel to nema autoplay za gif i video ili ja ne uspevam da nađem?
Nisam uspeo ni da podesim da je naslov iznad slike.

Da li to možda ima na pro verziji?
Ima autoplay već u sebi, učitava i GIF i GIFV, gfycat, YouTube, Streamable...

[YouTube]https://youtu.be/5zZSmkYgmCA[/YouTube]

Malo laguje, ali to mi je do sreencordera.

Doduše, ja sam na pro verziji, vredi je kupiti, ja sam je uzeo na akciji.

Poslednja izmena:
Ili ako nećeš da je plaćaš, na F-Droidu je pro verzija free.

Radi tako i na običnoj verziji ali opet moraš da otvoriš gifs nije autoplay na početnoj strani kao reddit zvanična. Meni se zvanična ne dopada zato što neće da otvori dosta gifova.

Sent from my KIW-L21 using Tapatalk

Radi tako i na običnoj verziji ali opet moraš da otvoriš gifs nije autoplay na početnoj strani kao reddit zvanična. Meni se zvanična ne dopada zato što neće da otvori dosta gifova.

Sent from my KIW-L21 using Tapatalk
Da, baš tako. Neće na početnoj strani nego moraš da klikneš na taj gif.
Meni ni neke slike neće da pokaže. A ako ih šerujem onda se lepo vide u mesinger-u kome ih šerujem.

Imam problem sa viber aplikacijom..iako sam online drugima pise da sam zadnji put bio na mrezi sinoc u 1 ujutru...cim im nesto napisem budem opet online. Takodje cim ugasim net vraca se staro vreme od 1 ujutru juce....

Ne, ne, to je promenjeno. Više ne pokazuje kada si zadnji put bio dostupan već kada si zadnji put koristio aplikaciju. Vrlo glupa opcija, ne možeš više da kažeš, nisam video poruku.

Ne, ne, to je promenjeno. Više ne pokazuje kada si zadnji put bio dostupan već kada si zadnji put koristio aplikaciju. Vrlo glupa opcija, ne možeš više da kažeš, nisam video poruku.
Mozda me nisi razumeo. Istoj toj osobi iako pisem i odem offline njoj pise da sam bio online tipa 30 sati ranije, drugoj osobi neko totalno levo vreme recimo prvo mu pise da sam bio online pre pola sata, a Cim nesto mu napisem budem online, odem opet offline pise mu pre pola sata online...

Nevezano za ono što sam pisao racije, sad sam pogledao i ista je situacija kao kod tebe. Skoro svaki kontakt drugačije piše.

Isto i kod mene na viberu, totalno razlicita vremena online statusa, kada se napise poruka odmah prebaci u online, ne znam kako mene vide drugi...
Izgleda da ima veze sa verzijama vibera, posto su je par puta azurirali sa novim opcijama u proslih mesec dva...

Sad je ista fora kao na whatsapp-u, morao sam da promenim ocenu sa 5* na 2* :d

Sent from my X551 using Tapatalk

Ma razumem da je normalno uradjeno..nego da sam ja nekom offline pa mu odgovorim pa odem offline opet a njemu odmah pise da sam online bio 15 sati pre toga...to je za 1

meni se desavalo da samo dobijem missed call, ili da zvoni na PC-u, ali ne i na telefonu. Takodje, nekad poruka prvo stigne na PC, pa posle par minuta na tel. A nekad bude i obratno :D

Nema ni kod mene još, biće narednih dana vrv

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

Da li postoji aplikacija kojom mogu da menjam zvucne notifikacije za aplikacije ponaosob?

U principu radi se o jednoj igrici, svaki put kad ima neka notifikacija oglasi mi se melodija kao za sms i to me izludjuje, a ne bih da ugasim skroz notifikacije za samu igru. Probacu sa Light Flow.

Nazad
Vrh Dno