nemanja123
Čuven
- Učlanjen(a)
- 28.10.2007
- Poena
- 665
Probao sam i nju, ali kod nje ne može ni da se podesi velika slika na početnoj strani. Male su i na svaku mora da se klikne kako bi se uvećala.
Ima autoplay već u sebi, učitava i GIF i GIFV, gfycat, YouTube, Streamable...Jel to nema autoplay za gif i video ili ja ne uspevam da nađem?
Nisam uspeo ni da podesim da je naslov iznad slike.
Da li to možda ima na pro verziji?
Da, baš tako. Neće na početnoj strani nego moraš da klikneš na taj gif.Radi tako i na običnoj verziji ali opet moraš da otvoriš gifs nije autoplay na početnoj strani kao reddit zvanična. Meni se zvanična ne dopada zato što neće da otvori dosta gifova.
Sent from my KIW-L21 using Tapatalk
Ukucas sta ti treba u maps, povuces onaj meni od dole gde pise directions i onda odabere measure distance
Hvala obojici, to je to
Mozda me nisi razumeo. Istoj toj osobi iako pisem i odem offline njoj pise da sam bio online tipa 30 sati ranije, drugoj osobi neko totalno levo vreme recimo prvo mu pise da sam bio online pre pola sata, a Cim nesto mu napisem budem online, odem opet offline pise mu pre pola sata online...Ne, ne, to je promenjeno. Više ne pokazuje kada si zadnji put bio dostupan već kada si zadnji put koristio aplikaciju. Vrlo glupa opcija, ne možeš više da kažeš, nisam video poruku.
http://www.androidpolice.com/2017/0...location-sharing-including-navigation-routes/
[youtube]u62nPKgLJeg[/youtube]
Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
Ja to radim preko Light Flow ako nema u samoj aplikaciji. Osnovna namena je za led svetlo ali imaš i melodije da biraš, šablon vibracije, ton, ponavljanja, prioritete...Da li postoji aplikacija kojom mogu da menjam zvucne notifikacije za aplikacije ponaosob?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari