Šta je novo?

Aplikacije za Android OS - DISKUSIJA, PITANJA I ODGOVORI

Treba root za Titanium, mada za zamrzavanje mozete vise od pola programa ručno da se zamrznete bez ikakvog programa i root-a

Jel postoji neka aplikacija za "bojenje" Notification Bar-a? Nerviraju me ovi crni barovi.

Postojao je neki plugin za xposed koji je to radio, sumnjam da nesto drugo postoji. Mada retko koja aplikacija ima da nije obojila status bar.

Aplikacija za snimanje poziva?
MIUI već ima tu opciju, ali mi treba za drugi fon...

Pitanje za ove sto koriste aqua mail:
Zbog čega svaki mail koji otvorim nije prikaz optimizovan prema ekranu? Uvijek je uvećan prikaz, moram odzumati da bih pročitao cijeli mail kako treba. Ima li rješenje za ovo?

Čekiraj autofit u Message View u opcijama.

93b78f171bee37b841c97ff9b074973c.jpg

Instalirao bih neki QR skener, a na Playu ih je milion. Da ne bih probao svaki, dajte neku preporuku za jednostavan a kompletan i da radi svoj posao kako valja.

Sent from my 6039Y using Tapatalk

Jel postoji neka aplikacija za "bojenje" Notification Bar-a? Nerviraju me ovi crni barovi.
Za Xposed ima, Tinted status bar se zove modul.
Instalirao bih neki QR skener, a na Playu ih je milion. Da ne bih probao svaki, dajte neku preporuku za jednostavan a kompletan i da radi svoj posao kako valja.

Sent from my 6039Y using Tapatalk
Ja koristim CamScanner, ima ČITANJE QR koda, skeniranje dokumenta i OCR...

Dajte neku preporuku za sms app?

Textra je dobra.

Sent from my Honor 8

Jos neku nisam bas zadovoljan probao sam je ranije?

Koja je prednost ovih sms aplikacija u odnosu na nativnu?

Poslano sa mog SM-G920F koristeći Tapatalk

Ukoliko neko koristi aplikaciju True phone, da li je primetio da nakon ažuriranja na verziju 1.6.7-2 ponovo traži da se plati kako bi se dobila Ad Free verzija?
Do sada je kod mene sve bilo OK, ali od danas sa tom verzijom opet traži pare :)
Pomalo mi čudno to što kada obrišem aplikaciju pa je ponovi instaliram, odradi instalaciju verzije 1.6.7-1, koja inače radi kako treba. Odmah nakon što je instalira, pojavi se u play prodavnici obaveštenje da postoji ažuriranje 1.6.7-2

Poslednja izmena:
Mnogo me nervira ovaj Huawei, koristim slack za posao svakodnevno i nema sanse da mi stizu notifikacije na moj Mate 7 dok ne udjem u aplikaciju. Stavio sam je u protected apps i nema sanse da stigne notifikacija na vreme...

Ima li mogucnost da se cast-uje sa YT na komp? Na poslu to ljudi rade sa raznih telefona na Smart tv.. nemoguce da ne moze na desktop sa istim wifi-em nekako?

Edit: bah nasao sam, ali bas mora da bude na desktopu youtube/tv sajt upaljen, mislio sam da je dovoljno da je samo browser upaljen..

Sent from TT

Poslednja izmena:
Posle ovog današnjeg ažuriranja mogu slobodno da kažem da je Relay ubedljivo najbolji reddit klijent, i da vredi svaku paru.

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

Jos neku nisam bas zadovoljan probao sam je ranije?
Prvi je malo prostiji ali radi bolje za razliku od drugog programa, ali oba su ok, drugi ima previse opcija po meni pa moze i da zabaguje
ako nekome treba neka se javi da mu posaljem neki od ova dva

chomp.SMS.Pro.7.16
Yaata Sms Premium v1.26.1.12432
Textra nema templates i mislim da nema opciju blokiranja nekih brojeva, uglavnom lepo izgleda samo

Koja je prednost ovih sms aplikacija u odnosu na nativnu?

Imas mnogo vise opcija za razliku od fabrickog programa, mozes teme da promenis, stavis neku sliku u pozadini na primer
mozes imati templates to su unapred napisane poruke pa samo odaberes koju ces poslati, to nema svaki fabricki program,
ponavljanje tona ako propustis poruku na svakih x minuta, led diodu mozes birati boju svetla i koliko dugo da svetli i da bude ugasena u milisekundama,
mozes menjati boju, velicinu i vrstu fontova (slova), mozes imati poruku u pop up prozoru, i izabrati boju tog prozora, sakriti poruku a ostaviti samo ime ko je poslao poruku
, mozes blokirati poruke od nekoga ko te smara... ima jos svasta ali to sam se setio ovako na brzinu, ali kome je fabricki program ok nema potrebe da ubacuje neki drugi

Poslednja izmena:
Хоћу да носим телефон у сервис, а мрзи ме да радим мастер ресет, па ме занима преко које апликације могу да закључам лозинком поједине апликације на телефону?

Nazad
Vrh Dno