Podatke o kamerama ima Sygic koji koristim svaki put kad mi zatreba navigacija, a Waze Imma informacije o patrolama i problemima i nezgodama na putu, ali još uvek nije tako živa kod nas. Ja svaki put kad sam u zemlji upalim i prijavim patrolu kad vidim, možda će da zaživi jednog dana kao vaniZa navigaciju koristim Google Maps sa kojom sam zadovoljan, ali mi fale informacije o kamerama za crvena svetla, brzinu... Da li postoji neka aplikacija koja može na neki način da se integriše sa GM, mozda i u pozadini i da javlja te informacije. Ako bi bila neka varijanta i da javlja trenutne patrole koje korisnici prijavljuju, bilo bi jos bolje. Na PS vidim dosta takvih aplikacija, ali da ih ne bi sve isprobavao, neko sigurno zna koje su dobre.
Mislim da ne koristi, jer znam da se mape mogu editovati i preko njihovog sajta, da ubaciš recimo da je neka ulica zatvorena i sl, tako da je moguće da koriste OpenStreetMaps (OSM).Skinuo sam je, vidim da ima upozorenja za kamere, brzine, live patrole ako je neko prijavio... Jel koristi GM mape?
Skinuo sam i Sygic, kad se pokrene opcija start navigation, pokreće se Google Maps. To znaci da Sygic radi u pozadini, i glasovno javlja podešena obaveštenja u samoj aplikaciji?Podatke o kamerama ima Sygic koji koristim svaki put kad mi zatreba navigacija, a Waze Imma informacije o patrolama i problemima i nezgodama na putu, ali još uvek nije tako živa kod nas. Ja svaki put kad sam u zemlji upalim i prijavim patrolu kad vidim, možda će da zaživi jednog dana kao vani
Na Viberu postoje grupe sa ljudima koji prijavljuju patrole, ali je to sve vrlo lokalnog karaktera (za radijus od 200km max).
Meni se ne pokreće Google Maps. To ti je ona izabrana kao glavni program za navigaciju, pa se stalno gura u prvi plan.Skinuo sam i Sygic, kad se pokrene opcija start navigation, pokreće se Google Maps. To znaci da Sygic radi u pozadini, i glasovno javlja podešena obaveštenja u samoj aplikaciji?
Sto se tice Waze, primetio sam da to nije kod nas zaživelo, pogotovo u Banatu, gde se ja nalazim, nema nikakvih prijava, a patrola na putu koliko hoces [emoji35].
Skinuo sam i Sygic, kad se pokrene opcija start navigation, pokreće se Google Maps. To znaci da Sygic radi u pozadini, i glasovno javlja podešena obaveštenja u samoj aplikaciji?
Sto se tice Waze, primetio sam da to nije kod nas zaživelo, pogotovo u Banatu, gde se ja nalazim, nema nikakvih prijava, a patrola na putu koliko hoces [emoji35].
Hmm, ja sam iz Zr, i koliko sam gledao Waze, a nisam puno, u okolini ni jedna prijava, a ima ih sigurno, čujem preko radija. Biće dobro kad malo više zaživi.Meni se ne pokreće Google Maps. To ti je ona izabrana kao glavni program za navigaciju, pa se stalno gura u prvi plan.
A Waze ko nas koristim baš u Banatu, kad idem za Temišvar preko Zrenjanina i Vršca![]()
Probao sam i ovu par dana, ali isto tako, u mom kraju nista, jedino sto sam video je u Bg koja prijava, NS i oko Smedereva.
za radare je odlicna aplikacija asa patrola... par puta me spasilaProbao sam i ovu par dana, ali isto tako, u mom kraju nista, jedino sto sam video je u Bg koja prijava, NS i oko Smedereva.
Probaj i dns66. Blokira pri dns zahtevu. Zasad neprimetan za bateriju, nema oglasa nigde.Koji adblocker je najbolji za nerutovan telefon?
imam oba. prešao na keep pre godinu dana i sad mi je super. ne palim više colornote mada je i on odličan. stvar navikeJesi li koristio ColorNote Notepad Notes? da uporediš sa njom google keep?
Ugasi sunhronizaciju za KeepMeni ranije uvek bila spora, uvek učitava preko neta, uvek se nešto čeka, na svakom fonu. Kakva je sada? Da li može da radi off line, a kada hoću uradim sinhronizaciju?
Preskoči Samsungovu tastaturu, probao Googleov Gboard, on ima podršku za dual predikciju, gde biraš koji jezik će ti biti prikazan na tastaturi. Srpska tastatura je isto QWERTY.Koristim samsung core 8262 i s4, da li može tastatura da se prilagodi kako ja hoću? Ne znam zašto mi se pojavljuju kojekakvi znakovi a izabran mi je samo srpski i eng input i to me jako nervira. Još imaju prioritet nad našim slovima čćđžš...
Kad izaberem srpski onda po defaultu mi prvo iskoči naš karakter kad zadržim pritisak na d (đ) s (š) i c (č i ć) ali mi ne odgovara što je naš raspored tastature, zamenjena mesta za z i y.
Kad stavim engleski input onda je to ok ali mi po defaultu iskaču Ș Ç i ostale slične grozote što me izluđuje.
Hvala [emoji106]Aplikacija Weather Live (Apalon Apps) je besplatna, bice besplatna jos narednih 5 dana.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari