Šta je novo?

Aplikacije za Android OS - DISKUSIJA, PITANJA I ODGOVORI

Meni sa tog linka skine normalan apk fajl, koji se samo instalira...

Sent from my Meizu MX5 using Tapatalk

Poslednja izmena:
@whatgives

To je to, preimenovao sam zip u apk i instalirao.

Hvala svima na pomoći!

Ljudi zasto u playu za svaku*ebenu apku dobijem famozno not available in your country ...pa ne zivim u dzibutiju? Sta sam namestio a sto nije trebalo? Sve moram preko apk mirora da down

Ne bas svaku ali viber,speed test,swarm,speed test,shazam...vise manje sve "poznatije" apke :(
Valjda srbiju...

Sent from my LG-D858HK using Tapatalk

Poslednja izmena:
ovamo u CG Vajber uglavnom nije dostupan. Pravo cudo da je i pored toga najzastupljeniji, uzimajuci u obzir koliko IT nepismenih ljudi koristi smartfone. I sve ostale aplikacije koje se placaju i koje imaju in-app purchases nisu dostupne, jer mi i jesmo ko Dzibuti :smoke:

Preko koje aplikacije može da se upravlja jednim telefonom preko drugog telefona i kompjutera?

Treba mi nešto kao TeamViewer kako bih podešavao roditeljima na telefonu sve što treba.

Rekoh iznad, da mogu roditeljima da podešavam/instaliram/rešavam-probleme na njihovim mobilnim telefonima.

Nisam rekao da ne odgovara, već da sam mislio da on može da kontroliše samo PC, ne i telefon.

Poslednja izmena:
Na Androidu nije ista aplikacija za klijent i server. TeamViewer QuickSupport je server.

Obenuto. Kod njih QuickSupport, a kod tebe običan TeamViewer.

Titanium mi prijavljuje insufficient storage, a imam preko 3.5gb slobodnog prostora. Restart i reinstalaciju sam probao. Do čega može da bude ovo?

Pozz svima. Trenutno nemam nikakvih uslova da telefon povezem na wifi, a hteo bih da instaliram neke android aplikacije koje mi trebaju. Jel postoji neki nacin da se aplikacije skinu sa google play-a pa se rucno instaliraju? Ili, da li postoji neki drugi sajt za aplikacije?

Sta je najprakicnije za zakljuvanje ili jos bolje skrivanje fajlova raznoraznih, jednostavno da se ne vide da postoje u telefonu ili kartici?

Meni ovo završava posao...A deluje kao Audio menadžer..
40af31a7c9a8384a2a69af195dc4a245.jpg

Poslednja izmena:
Hvala drugari, probacu, samo jedno pitanje da li treba da budu pro verzije, mislim da li se nesto bitno dobija-gubi?

Najbolje da testiras sam i vidis da li ti sta nedostaje u free verzijama.

Nazad
Vrh Dno