Hvala super je,mada nije za srpske tj. Domace,mislim ima npr. Ubice mog oca ali nema ni slika ni kad ce sledeca epizoda itd... Ali sobro vrsice posao.SeriesGuide je najbolja za tu namenu ...
Posle nje TVShow Time, TV Show guide
Sent from my Nexus 5X using Tapatalk
Ako bi postojala app za domaće serije, verovatno bi brzo zakucala od silnih repriza [emoji23]Hvala super je,mada nije za srpske tj. Domace,mislim ima npr. Ubice mog oca ali nema ni slika ni kad ce sledeca epizoda itd... Ali sobro vrsice posao.
Da ne znas nesto slicno za domace serije?
Послато са L-EMENT501 уз помоћ Тапатока
Meni je TVShow Time odlična.SeriesGuide je najbolja za tu namenu ...
Posle nje TVShow Time, TV Show guide
Ne ,ne odlicna je ono app series guide,samo je steta sto nema npr kao u ovoj tvojoj app gde se sve daje, na kojim kanalima neka serija,steta,ali i ja mnogo trazim...***Mislim da njemu treba app za naše TV programe, nešto ovakvo TvProfil - TV program može da posluži ali nije samo za serije već ceo TV program.
HvalaTreba mu preporuka za aplikaciju za kameru za LeEco Le 2.
Jel probao neko neku da mu se pokazala kao dobra?
Rutuj telefon ako već nisi, instaliraj BBS napuni skoroz telefon, ostavi minimum 4 sata i napravi log fajl, pa ga onda okači.
Sve piše u prvom postu:
http://forum.benchmark.rs/showthread.php?t=310378
+1 za tv show timeMeni je TVShow Time odlična.
Sent from my MI 4W
Jel to provereno?Ko koristi Adaway neka doda ovaj link u host sources http://adblock.mahakala.is znacajno smanjuje broj reklama....
Sent from my G620S-L01 using Tapatalk
Jeste, lik sa xda radi host fajlove.Da primetio sam to, moracemo za tapatalk nesto drugo da stavimo kako nebi videli one odvratne reklame...
@Dark jel to proveren izvor?!
Pa ti i ne moras ako nemas, ja sam dodao upravo zato sto sam imao reklame, a ne cisto da bih dodaoJa ne mogu da nađem nigde reklamu, ne vidim što bih dodavao neke dodatne izvore ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari