Šta je novo?

Aplikacije za Android OS - DISKUSIJA, PITANJA I ODGOVORI

Da li zna neko jel postoji neka aplikacija na kojoj se mogu naci informacije vezane za strane serije (pa i domace) kada se emituju epizode i na kojim sve kanalima sirom sveta??

SeriesGuide je najbolja za tu namenu ...
Posle nje TVShow Time, TV Show guide

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

Poslednja izmena:
Sofa najbolja po mom mišljenju.

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

SeriesGuide je najbolja za tu namenu ...
Posle nje TVShow Time, TV Show guide

Hvala super je,mada nije za srpske tj. Domace,mislim ima npr. Ubice mog oca ali nema ni slika ni kad ce sledeca epizoda itd... Ali sobro vrsice posao.
Da ne znas nesto slicno za domace serije?

Послато са L-EMENT501 уз помоћ Тапатока

Hvala super je,mada nije za srpske tj. Domace,mislim ima npr. Ubice mog oca ali nema ni slika ni kad ce sledeca epizoda itd... Ali sobro vrsice posao.
Da ne znas nesto slicno za domace serije?

Ako bi postojala app za domaće serije, verovatno bi brzo zakucala od silnih repriza [emoji23]

E danilo u ovoj app series guide,izgleda da me pise kanal na kojem se sve daje serija,jer kod npr. Serije chance sa laurijem pise hulu (vrv studijka kuca) a ne pise npr. Fox gde se emituje,meni to treba?

Ma nije problem oko epizoda ,sve to ima u fullu,ali steta sto u samoj aplikaciji npt ne pise fox nego hulu,al ***

Mislim da Hulu funkcioniše poput Netflix-a, tj striming preko neta.

Mislim da njemu treba app za naše TV programe, nešto ovakvo TvProfil - TV program može da posluži ali nije samo za serije već ceo TV program.

Moze li neko da mi preporuci neku aplikaciju za VR naocare

Mislim da njemu treba app za naše TV programe, nešto ovakvo TvProfil - TV program može da posluži ali nije samo za serije već ceo TV program.
Ne ,ne odlicna je ono app series guide,samo je steta sto nema npr kao u ovoj tvojoj app gde se sve daje, na kojim kanalima neka serija,steta,ali i ja mnogo trazim...***

Koliko vidim Snapdragon 650 (i ostali noviji Snapdragoni) ima hardversko dekodiranje hevc/h.265 videa.
Da li je neko gledao i kakva su mu iskustva sa baterijom naspram h264.

Konkretno zanima me Snapdragon 650, poslednji MX Player i low bitrate hevc (dakle ne high bitrate ripovi), ali i iskustva sa drugim varijantama su dobrodošla.

Kad smo kod AdAway, kad sam unio ona 2 za Facebook (Facebook.com i graph.facebook.com) FB aplikacija mi nije učitavala newsfeed, a nisam mogao slati linkove ni fotke na FB Messengeru.

Sent from my MI 4W

Da primetio sam to, moracemo za tapatalk nesto drugo da stavimo kako nebi videli one odvratne reklame...

@Dark jel to proveren izvor?!

Ja imam instaliran AdAway, ništa petljao nisam i nigde reklame ni u naznakama, ni u jednoj aplikaciji.

Cak nemas reklame ni na najnovijoj tapatalk beti?!

a44b69ced243d2c2b6dbfa939da0727e.jpg
81141e7fa513348f9ad401f0881826c8.jpg
0119865fa00312668d48454219117369.jpg
fa7e7f998c26c37ba9009b32b7a37edb.jpg
69770b581212f335b8bcff19a46565a4.jpg

Evo SS sa raznih foruma, nigde reklama.

Poslednja izmena:
Ni ja na 6.2.5 nisam imao reklame, medjutim na 6.3.0 imam...

Ja ne mogu da nađem nigde reklamu, ne vidim što bih dodavao neke dodatne izvore ?

Vrh Dno