Šta je novo?

Aplikacije za Android OS - DISKUSIJA, PITANJA I ODGOVORI

Snimak ekrana, ne video snimanje.
Mislim na ovakav snimak ekrana:
https://postimg.cc/image/wrnegvv9d/
To bi bilo dva-tri klasična snimka sa komandama tastera kao i na svakom androidu, ali kod samsunga ima "+" da se nastavi i snimi sve ispod što se nalazi, tipa ceo meni.
Da ok shvatio sam posle da ustvari hoces slikanje a ne snimanje ekrana (zato je lakse koristiti eng termine). Ima nekih aplikacija ali meni ne radi kao sto pise da treba da radi.

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

^ ne, probao sam. To spaja više slika.

Ја га одавно користим, што се тиче брзине, Хром не може ни да му присмрди. Ова нова верзија је одлична

Nema niceg brzeg od Puffin-a, za instant informaciju je idealan, ali za ozbiljnije koriscenje apsolutno neupotrebljiv. Lightning deluje OK sto se toga tice, bar na prvi pogled.

hvala za ovaj lightning browser, prvi put sam ga sad probao i stvarno je mnogo brz.
koliko vidim nema ni dosadnih reklama...
Jeste brz i ok za sada ali ne primecujem da je brzi od Chrome-a, cak i sporije ucitava neke sajtove.

Nisam fan hromog, na kompu koristim WF, ali na telefonu se najbolje pokazao, radi veoma brzo i stabilno.

Sent from my D6503

Kako resiti problem delay sata na zooper widgetu?

Sent from my Pixel XL using Tapatalk

Jeste brz i ok za sada ali ne primecujem da je brzi od Chrome-a, cak i sporije ucitava neke sajtove.

Nisam fan hromog, na kompu koristim WF, ali na telefonu se najbolje pokazao, radi veoma brzo i stabilno.

Sent from my D6503
radi i hrom ok ali je ovaj jos brzi. ubise reklame, za sada ih na ovom lightningu nema ali sam ga samo isprobao...

Nije ni taj Lightning nešto wow, bilo je normalnih sajtova koje nije umeo da izrenderuje. Imao sam Pro verziju, ali sam ga batalio. Ako lik nije menjao rendering engine i napravio novi browser, biće verovatno ista priča.

A u vezi sa cloudom i programima za šifre, "ja ne znam nikoga kome su ukrali šifre" je *****an argument, jer ja ne znam nikoga ko ima sidu, dakle sida ne postoji kao opasnost

Jel' si probao SafeInCloud? Sigurnost, izgled, funkcije, sinhronizacija više platformi i uređaja, jedno plaćanje...
Nisam ***
Ma ne Menjam LastPass - godinama chrome ekstenzija na računaru, a sada i android aplikacija :)

https://youtu.be/VUBRgJ4-zgM

Zato ja sve šifre držim na papiru u stanu :) kakvi klaudovi i $ranja
Čak ću sledeće god sve slike sa klauda da skinem i prebacim na externi hard. :)

Ima ovo gomilu prednosti osim čuvanja :)

Poslednja izmena:
Ne poznajem nikoga kome su ukrali podatke ...
Krekovan program koga ima na svakom koraku i zaštićeni podaci mi ne idu u istu rečenicu :)

Evo kako Mali Perica zamišlja security i sve oko ITa... Nikoga oko mene nisu uzeli podatke, ali zato krekovan program automatski znači da je zaštita podataka loša. Krekovanje licence =/= krekovanje open source enkripcije.

Pročitaj malo literaturu, koja je enkripcija, kako sve funkcioniše, pa piši na temu. Argument tipa "veruj mi da je lastpass najbolji" prolaze u predškolskom, na ozbiljnom IT forumu i sa sagovornikom koji se bavi time - ne prolaze.

Poslednja izmena:
Stručnjak nisam te prepoznao [emoji2]
Nema bezbednosti na Internetu, samo koristimo ono što nam više odgovara - meni LastPass nekome neka druga app i to je to ...

Poslednja izmena:
Stručnjak nisam te prepoznao [emoji2]
Nema bezbednosti na Internetu, samo koristimo ono što nam više odgovara - meni LastPass nekome neka druga app i to je to ...

Za tebe gore citirani je doktor nauka kada je bezbednost u pitanju, a verovatno i po mnogo cemu drugom. Nije zgoreg da poslusas savet pametnijeg i iskusnijeg od sebe.

Najbolje je tako, ali ko može pamtiti svaku šifru ...
Još ako ima dosta naloga, svaki različitu šifru, svaka šifra veliko/malo slovo/broj ...
AutoFill opcija je odlična stvar, secure notes isto ;)
Nije džabe LastPass najpopularniji password menadžer !

Za tebe gore citirani je doktor nauka kada je bezbednost u pitanju, a verovatno i po mnogo cemu drugom. Nije zgoreg da poslusas savet pametnijeg i iskusnijeg od sebe.

Захваљујем на опсервацији госпон Хрчек !

Poslednja izmena:
Jel i vama ovako? Mislim 316mb, stvarno previše...

Screenshot_20161103-154006.png

Sent from my Le X820 using Tapatalk

Pogledajte prilog 213785

Mozda je zbog te verzije 10...kod mene je malo manje.

eae6b905ff8364eab7ca1210409f6368.jpg

A u vezi sa cloudom i programima za šifre, "ja ne znam nikoga kome su ukrali šifre" je *****an argument, jer ja ne znam nikoga ko ima sidu, dakle sida ne postoji kao opasnost

Upravo to, ne razumem argument ja ne znam nikog ko je ....
A ti si lepo objasnio, ne znam ni ja nikog koji ima sidu, dakle da sida ne postoji :)

Upravo to, ne razumem argument ja ne znam nikog ko je ....
A ti si lepo objasnio, ne znam ni ja nikog koji ima sidu, dakle da sida ne postoji :)
Idi na sajt LastPass-a pa ćeš naći brdo argumenata ...

Na stranu bezbednost, neke od konkurentskih aplikacija nisu čak ni dizajn prilagodili androidu nego i dalje koriste ios.

26cf2ac3128129d65cf13d28a98e2e27.jpg

Poslednja izmena:
Verovatno ima veze sa rezolucijom posto je i kod mene 192MB

Edit: ipak ne na telefonu mi je 367MB

Sent from my Nexus 7 using Tapatalk

Poslednja izmena:
Rekord?
6.0.1

Zašto ovoliko?
Ja sam isto na Nexus 5X, kao i Danilo. Kod njega 192 MB.

Screenshot_20161103-170632.png

Moj drzi rekord

f169243a1069f806b24ad195c3565ddd.jpg

Na tabletu je ovako, meh briga me za 200MB

c43cb244774ff10ebaa8b3bd36a6bddb.jpg

Poslednja izmena:
Nije ni kod mene stalno ispod 200 mb ...
U principu megabajti nisu problem, samo da ne jede bateriju [emoji6]

Poslednja izmena:
Pored Lightninga probajte i Tuga Browser, kažu da je još bolji ja sam ga instalirao ali još nisam detaljno testirao, ime za naše područje ne obećava HAHA, ali kažu da je jedan od najboljih trenutno. Imate ga na XDA, ima i sinhronizaciju sa Googlom tako da možete da imate na njemu sve što ste imali i na Chromeu do sada.

Ne razumem cemu to eksperimentisanje sa pretrazivacima kad Chrome radi odlicno :)

Evo probao sam Lightning i ne vidim bukvalno nikakvu prednost u odnosu Chrome.

Ali je dosta brzi od Opere i Dolphina.

Sent from my D6503

Poslednja izmena:
Chrome bi bio savrsen da ima adblock, ljudi najvise zbog toga traze alternative. Recimo ako hocu da otvorim android police, to traje vecno, a takodje ode bar 3x vise mb nego kad ga otvorim pomocu nekog browsera koji blokira reklame. Razumem da ljudi treba da zarade nesto, ali ovoliko reklama nije normalno...

Pored Lightninga probajte i Tuga Browser, kažu da je još bolji ja sam ga instalirao ali još nisam detaljno testirao, ime za naše područje ne obećava HAHA, ali kažu da je jedan od najboljih trenutno. Imate ga na XDA, ima i sinhronizaciju sa Googlom tako da možete da imate na njemu sve što ste imali i na Chromeu do sada.

Tuga je bruka koliko je dobar.
Baziran je na Hromu. Ima više nivoa zaštite, blokadu oglasa i brz je neviđeno. Optimizovan je isključivo za Snapdragon procesore.

Nazad
Vrh Dno