Šta je novo?

Aplikacije za Android OS - DISKUSIJA, PITANJA I ODGOVORI

Poslednja izmena:
Tuga je bruka koliko je dobar.
Baziran je na Hromu. Ima više nivoa zaštite, blokadu oglasa i brz je neviđeno. Optimizovan je isključivo za Snapdragon procesore.

Koje sve permisije trazi, nema sanse da ovo instaliram na telefon...

Koje?
Meni nije nijednu tražio, morao sam ručno da uključimo za kontakte da bi mi sync-ovao bookmarks.

Sent from my Redmi Note 3

Koristio sam ranije Naked browser, prilicno lagan sw.
Ne znam kakva je situacija sada

Sync.Me, zaista sjajna aplikacija za sinhronizaciju slika sa fb(hd slike), a i za identifikaciju brojeva. Npr danas bas sam zvao onog Ivana iz Apatina za telefone, i Vladimira, nemam njihove brojeve, a sync.me izbaci ime kad pozovem.
Takodje sa mobilne radnje koje sam zvao, uvek izbaci uredno naziv kad pozovem. Zaista korisna aplikacija.

Truecaller ima još bolju bazu... Ranije mi je to bilo, ni slučajno da se koristi, atak na privatnost, bla bla, međutim koristi mi dosta, skoro uvek znam ko me zove.

Sent from my Le X820 using Tapatalk

Chrome bi bio savrsen da ima adblock, ljudi najvise zbog toga traze alternative. Recimo ako hocu da otvorim android police, to traje vecno, a takodje ode bar 3x vise mb nego kad ga otvorim pomocu nekog browsera koji blokira reklame. Razumem da ljudi treba da zarade nesto, ali ovoliko reklama nije normalno...
Tuga Browser, Chrome sa dodacima, optimizovan za Snapdragon SoC.

Nije open source, ali ljudi veruju liku jer je poznat dev. E sad, na vama je sta cete koristiti :)

Poslednja izmena:
Firefox je open source, poznat dev, a verujem mu više nego Googleu i Tug(z)i zajedno ;)

Nema sync sa guglom kao tuga, meni je zato svaki browser neupotrebljiv.

Sent from my Redmi Note 3

Yubrowser takođe ima adblock i sve to a radi sync sa Google-om.

Sent from my Le X820 using Tapatalk

E, to već ne znam - nisam nikada koristio sync ni na jednom browseru (na PCu, tabletu ili telefonu).

Kakav sync sa googlom?
Meni je sinhronizovan sa ff nalogom koji koristim na desktopu i na telefonu

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

Verovatno bookmarks i sifre ili sta vec.

Koji je od takvih aplikacija (sync.me, truecaller...) najbolja da samo povuče slike iz Vibera/WhatsApp/FB i dodeli ih kontaktima i sačuva u imeniku?

Hoću samo da dodelim slike kontaktima pa da aplikaciju po mogućstvu izbrišem.

Sync.me, ja je koristim za to, ali nemaš za Viber/wa, samo fb.

Set Contact Photo, neki Turcin napravio, sasvim korektna, sam biras izvor slike (mislim da nijedna ne moze automatski sve da odradi, zbog permisija).

Ја сам скинуо скоро ту апликацију, одлично ради за своју намену..

Sent from my HTC One_M8 using Tapatalk

Али можеш да ухватиш SS слике контакта и ставиш после преко овог програма коме хоћеш :D
Бар сам ја тако радио..

Sent from my HTC One_M8 using Tapatalk

I ja sad vidim da nema Viber, upravo probao. Kad bi to ubacio bilo bi ekstra.
Vidim da ima Pro dugme. Šta ono radi?

Treba mu pisati da ubaci, stvarno je dobra aplikacija da bi se kaznjavao sa 4 zvezdice zbog nedostatka Vibera.

Viber van ovih naših prostora i nije nešto popularan ...

78d72dc822494881d39fbebacccd8b3e.png

Sync.me, što ne nađe ubaci se ručno i to je to ;)

Poslednja izmena:
Šta to vredi kada su ovde većina na viberu.

Sent from my x600 using Tapatalk

Nazad
Vrh Dno