Šta je novo?

Aplikacije za Android OS - DISKUSIJA, PITANJA I ODGOVORI

stvarno, kada se svajpuje: radi, a kada se kucka,onda ne radi
koja glupost
edit:
iako, mora se priznati da su je lepo sredili.
sto godina koristim swiftkey i povremeno kada me smori stavim guglovu i nikada je ne zadržim duže od jedne ispisane poruke, a sada mi je ostala na telefonu i jedino što mi je zasmetalo je taj zarez
iako, sve je to stvar navike

Poslednja izmena:
Meni kod SwiftKey smera što nema dugme za izbor jezika, već se pravi pametan pa sam detektuje jezik i naravno mnogo greši.
Google Keyboard ima jedan dobar trik.. swype po space pomera kursor.

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

Jezik možeš da biraš preko space bara.
Swype levo po tastaturi briše reč, a arrow dugmiće možeš da ubacis ispod tastature

Ako je isti layout npr. Qwerty onda nema izbora jezika... Bar je tako bilo ranije, ukoliko nisu dodali to u zadnjih 6 meseci.

taj swype po space mi je genijalna stvar, jedna od onih koje su me opredelile da zamrznem swift do daljnjeg

opet brkate swipe i swype :d

9f98888525eb5125d0d2dd39dcff71b2.jpg

35ecbafb83799be24fe5ebe1c41639bf.jpg

SwiftKey različit izvor jezika na jedan potez. Ovo postoji od vajkada.

Ne shvatate šta vam priča yooyo, ako koristite isti layout za oba jezika nećete imati taj selektor na space

To Vojkane.

Ima lak način, čuva slike automatski u prisma folder (prethodno u podešavanjima odabrati Save artworks automatically)...

Da 1:1 i rezolucija (1080x1080) je bzvz :(

Sent from my SM-N910C using Tapatalk

Poslednja izmena:
sad instalirao, samo mi se zahvaljuje što sam probao betu i kaže da sačekam zvaničnu verziju o_O

Jel postoji neki equalizer za Android na kom bih mogao posebno da podesavam bass i slicno na svakom kanalu ponaosob? Konkretno u autu bih da smanjim bass zadnjih, a pojacam od prednjih zvucnika

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

hm, a kako si to zamislio, ako nemaš višekanalni izlaz iz telefona, nego samo stereo? :-/ I na koji način kačiš telefon u autu, ima oko milion i jedan način da se to uradi? Recimo ja koristim Xiaomi Roidmi ili Aux in, zavisno od auta.

Ne shvatate šta vam priča yooyo, ako koristite isti layout za oba jezika nećete imati taj selektor na space
Meni su oba jezika qwerty i imam Srpski/English a na svajp mi menja na Српски, a i što bi ih razdvajao, prilično dobro procenjuje da li je srpski ili engleski jezik...

Sent from my Oneplus One using Tapatalk

Jel neko uspeo u app Sofa Score da ukloni reklame i kako? Meni AdAway ne uspeva...

Sent from my Nokia 3310 using Tapatalk

hm, a kako si to zamislio, ako nemaš višekanalni izlaz iz telefona, nego samo stereo? :-/ I na koji način kačiš telefon u autu, ima oko milion i jedan način da se to uradi? Recimo ja koristim Xiaomi Roidmi ili Aux in, zavisno od auta.
Kacim se na plejer preko Bluetootha, a mogu i preko AUX-a. Nisam siguran jel mu bluetooth dodje kao visekanalni izlaz?

Ne dozvoljava mi da platim a ne vidim tu opciju da pozovem 3 osobe?

Sent from my Nokia 3310 using Tapatalk

Kacim se na plejer preko Bluetootha, a mogu i preko AUX-a. Nisam siguran jel mu bluetooth dodje kao visekanalni izlaz?

ne dodje nikako... Jedino na tome na sta se kacis da nastelujes, sto je i logicno...

Da li znate neki program koji radi sync da sa Vibera skine slike ljudi i ubaci u obicne kontakte u phonebook?

Nazad
Vrh Dno