Šta je novo?

Aplikacije za Android OS - DISKUSIJA, PITANJA I ODGOVORI

Poslednja izmena:
Nije loša. Kopija Google tastature, ali sa dodatnim podešavanjima koja Googlu nedostaju.

Jedino što još nema srpsku latinicu, pa ne prelazim dok to ne uvedu.

I trosi 150 mb rama bespotrebno u odnosu na aosp koja trosi 30.

9a6e24f4e9113bcb0aa2b22f52977d75.jpg

To ti kazem :)

Sent from my Nexus 5X

Ima li Google Keep nekog uticaja na bateriju? Trenutno koristim onaj dobri stari ColorNote, ali sam mislio da predjem na Keep pa samo da pitam. :)

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

Za keep mora da bude ukljucena auto sync? Ne moze manuelno da se sync-a?

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

"Smart Keyboard" becomes "BabelType"!

Sent from my Nexus 5 using Tapatalk

Ja taj Maps ubijam cim uzmem u ruke novi telefon.

Ja nikakav problem nemam s mapama.
b66e051b0b73a75221e73ad69974f24f.jpg

Sent from my Nexus 5X

A kako da saznam sta pravi problem sa tim Mapama? Mozda update za offline mape?? Podesen je na wifi only..

Ne bih znao.Ja ih dugo nisam koristio jer su mi jednom napravile drain,aktivirao sam aplikaciju ponovo pre mesec dana i za sada je ok.

Sent from my Nexus 5X

Neverovatno koliko su te G apps krs, znaci jedan Messenger, Facebook,Viber,WA,Instagram...rade bolje i bez tolikog draina... To je vec druga ili treca app od Googla koja mi pravi problem.
# Da Here ima detaljnije mape, odmah bi obrisao Google Maps.

Poslednja izmena:
Ti si Pure Google fanboy, ja ne mogu nesto lose da pohvalim, a napljuvani fb pritom za 11h nije toliko imao wake-ova.
Softver ne mozes uklopiti u kalup da radi uvek levo ili desno. Svaki softver ima bagove i desavaju se problemi ponekad, nevezano za developera. Samo reci da su njihove aplikacije krs a fb *dobar* je poprilicno jaka izjava.

Sent from my Nexus 5X

Gde nađe mape da ti prave problem...
Da nije aptoide :)

Google mape nikada ne budu na listi potrošača - bar kod mene.

Sent from my SM-N910C using Tapatalk

Da, u pravu si, meni do sada npr Facebook nije pravio problem a ni Messenger ali eto Google backup i Maps jesu. Slazem se, ne sve u kalup..
@Danilo mozda bi bilo bolje da sam Mape preko Aptoide instalirao, ovako nisam pa eto...

Taj napljuvani Aptoide (pogotovo na ovom forumu) je ama u svakoj app za monitoring pri samom dnu kao najmanji problem, tako da... [emoji6]

Probacu v9.30 Mapa, posto mi Play Store ne daje update a koliko je proslo...ej.

fa5a27e78793987bb002a78537bca937.jpg

Sta bih ja bez Aptoide <3

Poslednja izmena:
Ladno neko koristi aptoide, hahaha :D

On topic:

Nikakav problem ikada sa maps aplikacijom. Instagram pre ume da poludi sam od sebe...

Neka, mozda radi bolje od starije stable ;-)
Hvala za beta link ali ja jos uvek nemam onaj beta odeljak u My apps and games :-D mora da je i to beta funkcija Store-a.

Poslednja izmena:
Generalno ja problema sa drainom imam samo ako je kao npr gugl bekap globalan problem, ovako da neka aplikacija pravi stvarno se ne secam, jedino viber sa onim camera daemonom pre koju godinu.

Sent from my Nexus 5X

PowerAMP na popustu.

M2 Note

Na kom store-u?
Kod nas je i dalje 3.99 $.

Sent from my Nexus 5X

Na US sigurno je $0.99. Mada ja sam ga kupio ranije, pa ne vidim sada. Na Indijskom je još niža cena (oko 16 din).

Nazad
Vrh Dno