Šta je novo?

Aplikacije za Android OS - DISKUSIJA, PITANJA I ODGOVORI

jel to niko nezna koja aplikacija blokira reklame ?

Ali čuo sam da ga koriste... I haarp nije mit, vidiš antene?

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

Poslednja izmena:
Hvala vam puno momci, bez vas nebih uspeo. Blokirao sam reklame. Bench mark forum naj bolji!!!!

Aufkleber_Trollface.jpg

Kako da na KeePass2Android aplikaciji prebacim unlock na fingerprint? Piše u chengelogu da podržava ali ne mogu da nadjem.

46669b79ac0e66fc172f8dd5dd6893ab.jpg

Sent from my HUAWEI MT7-L09 using Tapatalk

Posle videh i ceo potpis, posto je stock ROM, onda to izbacuje telefon iz jednacine - do aplikacije je. Prijavi problem, a zna se kako svaki developer najbrze reaguje na kritiku - kada dobije 1 ili 2 zvezdice.

Ne mozes porediti male developere sa velikim korporacijama, kojima je apsolutno svejedno da li ce ocena aplikacije biti 2, 3 ili 5 zvezdica. Manji zavise od rejtinga, pa se mnogo vise trude i pokusavaju da skinu sto vise losih ocena.

Ali morate priznati da često ima pajsera koji ostave 1 zvezdicu ne znaju ni sami zašto.

Sent from my Nexus 5 using Tapatalk

Pise da treba root - instalira i ne radi mu jer nema root = 1 zvezdica + psovke

Kada smo već kod aplikacije AdAway, da li je potrebno uvek restartovati telefon da bi primenio update? Znam da aplikacija to traži ali da li svaki put to i uradite?

@bakara

Koristim aplikaciju i uvek restartujem fon, međutim pisao sam i ranije o tome da iako je aplikacija prilično nahvaljena meni se čini da dosta reklama i propušta. Pretpostavljam da to dosta zavisi od samih aplikacija koje svako od nas koristi. Verovatno da mora da se restartuje ali u mom slučaju je malo komplikovanije utvrditi razlike u ponašanju sa i bez restarta jer ni ovako ne blokira sve, stoga pitam ovde.

@dEXE

Hvala puno na odgovoru!

Ako si na podacima obriši proxy i port u podešavanjima mreže...

Radi AdAway kao sat godinama :)

Sent from my SM-N910C using Tapatalk

Settings, database, fingerprint unlock
Hvala puno. Ja nisam mogao da nadjem posto sam samo ušao u app bez da otkljucam database i tako sam tražio opciju za fingerprint unlock. Ispao sam glup u društvu a još sam i pisao developeru i to javno [emoji4]

Sent from my HUAWEI MT7-L09 using Tapatalk

Poslednja izmena:
kako daobrisem aplikaciju koja nije instalirana do kraja, izbacio mi je gresku, ali posle toga mi brljavi fon, tj. stalno mi izbacuje neke reklame prilikom otkljucavanja. Kad udjem u apps prva je app bez imena, ne mogu da je obrisem, ni zaustavim, nista...sta mi je ciniti, mora hard reset?

Pitanje je šta si ti zaista instalirao, čini se kao neki malware. Nije moguće polovično instalirati aplikaciju - ili je instalirao ili nije. Po svemu sudeći, tebi pomaže samo kompletan fleš sistema.

Rain alarm sa apk miror, čini mi se, pošto sa play store-a nije moglo da se isntlaira. Pokušaću sa hard resetom sad, pa ako ne pomogne, onda će morati komplet fleš .
2 taba mi stalno otvara prilikom otključavanja, učitava i onda izbaci reklamu

Resen problem! :D

Poslednja izmena:
Drugaru na s6 bila ukljucena opcija da posle 1000 poruka brise stare poruke i sada su mu izbrisane neke vazne... Jel moze da povrati pomocu neke aplikacije?

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

Nop. Jedino ako mu je bio ukljucen backup na samsung nalog i da se u medjuvremenu nije sinhronizovalo novo stanje.

Nazad
Vrh Dno