Ne zna niko, ja sam samo načuo za neki adaway.jel to niko nezna koja aplikacija blokira reklame ?
Ne zna niko, ja sam samo načuo za neki adaway.
Sent from my Nexus 5X using Tapatalk
Da naravno. Ne bi ni pitao da ne ispunjavam minimum uslova.Imas Marshmallow na tom Havajcu?
a zna se kako svaki developer najbrze reaguje na kritiku - kada dobije 1 ili 2 zvezdice.
To se bas vidi u primeru Facebook-a, messengera itd :d
Ne zna niko, ja sam samo načuo za neki adaway.
Sent from my Nexus 5X using Tapatalk
Nemoj trolovati, adaway je samo mit, kao haarp, kao chemtrails, kao Gospa iz Medjugorja.
Kako da na KeePass2Android aplikaciji prebacim unlock na fingerprint? Piše u chengelogu da podržava ali ne mogu da nadjem.
![]()
Sent from my HUAWEI MT7-L09 using Tapatalk
Pa valjda si probao?Kada smo već kod aplikacije AdAway, da li je potrebno uvek restartovati telefon da bi primenio update? Znam da aplikacija to traži ali da li svaki put to i uradite?
Ne mora...Kada smo već kod aplikacije AdAway, da li je potrebno uvek restartovati telefon da bi primenio update? Znam da aplikacija to traži ali da li svaki put to i uradite?
Hvala puno. Ja nisam mogao da nadjem posto sam samo ušao u app bez da otkljucam database i tako sam tražio opciju za fingerprint unlock. Ispao sam glup u društvu a još sam i pisao developeru i to javno [emoji4]Settings, database, fingerprint unlock
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari