Šta je novo?

Aplikacije za Android OS - DISKUSIJA, PITANJA I ODGOVORI

Novi adw je ok, lepo radi, ali bi bilo još lepše kada bi mi koji smo već kupili dobili premium. Izgleda da to nije slučaj

Sent from my D6503 using Tapatalk

super su vam komentari. doduse nista nerazumem. nema veze, nepisem da se hvalim, nego da mi pomognete oko ovih reklama da ih blokiram. cuo sam da ima takvih aplikacija na pleju ? android 4.4 kitkat !

Ne razumem šta smeta pop up, gde drugde da izbaci predikciju?

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

Ne razumem šta smeta pop up, gde drugde da izbaci predikciju?

Ne misle na predikciju nego na pop-up slovo koje iskače dok pritiskaš isto pri kucanju...

Sent from my Oneplus One using Tapatalk

Eto, ja to nisam ni primetio do sad...

E nisam ga konstatovao ali evo sad bih voleo da ga nema... :)

Sent from my SM-N9005 using Tapatalk

[emoji23] da ocekujem neki drain posto je beta :-D
e8403c4d32127cdf8e633cd5f6ab2e9c.jpg

ne bi trebalo. bio je to fin launcher uvek. samo sto su sad neke osnovne opcije u premium paketu

Na orion aplikaciji sa demo nalogom više ništa ne može da se gleda. Znači više nema free...

Sent from my Nexus 5 using Tapatalk

Mislim da već neko vreme ne može...

Sent from my SM-N910C using Tapatalk

Je l ima neka app koja tacno prati za koje je vr otiso odredjeni posto baterije...da nije kao u podesavanjima... In last 3h 25% a ja ih realno potrozio u zadnjih 15 min ...nadam se da ste me skapirali

Sent from my LG-D858HK using Tapatalk

Je l ima neka app koja tacno prati za koje je vr otiso odredjeni posto baterije...da nije kao u podesavanjima... In last 3h 25% a ja ih realno potrozio u zadnjih 15 min ...nadam se da ste me skapirali

Sent from my LG-D858HK using Tapatalk
Probaj Gsam battery monitor.

HTC 820 via Tapatalk

Na Play Store u Indiji ima odličnih cena za aplikacije, uključujući Urmun ($0.44), Solid Explorer ($0.49), Lightflow ($0.18) i A Better Camera ($0.15). Neko je pisao ranije, ali ne nalazim, kako bi mogao da se prebaci nalog na Indijski store da bi se obavila kupovina? Znam da neko ovde "prati" akcije na taj način. :)

Nađoh. Nisam bio isprobao da kupim aplikaciju nakon promene adrese, a tek tada menja valutu. Evo rešenja, kome je potrebno: https://productforums.google.com/forum/m/#!topic/play/QXdA_Q3V1o8

Poslednja izmena:
Koji dialer preporucujete da skinem/kupim?

eX

Ja koristim ex vec par godina.

Sent from my Nexus 5 using Tapatalk

Nazad
Vrh Dno