- Učlanjen(a)
- 15.12.2001
- Poena
- 855
Ludim zbog togaUbacuju Clipboard, a jos nemaju ni opciju za iskljucivanje pop up-a. :zgran:
Ludim zbog togaUbacuju Clipboard, a jos nemaju ni opciju za iskljucivanje pop up-a. :zgran:
Vrhunski, samo što nemam root i xposed
Gubiš samo vreme. Meni su u jednom navratu rekli da pop up ne smeta nikom i da najverovatnije nece tu opciju ubacivati. Ko ih j., ionako Microsoft sve vise gura Hub keyboard, pa je buducnost Swiftkey-a vec sada vrlo poznata.Ludim zbog toga![]()
E sad sta da ti kazem [emoji23] ko te terao da kupis app [emoji6]Novi adw je ok, lepo radi, ali bi bilo još lepše kada bi mi koji smo već kupili dobili premium. Izgleda da to nije slučaj
Sent from my D6503 using Tapatalk
Ne misle na predikciju nego na pop-up slovo koje iskače dok pritiskaš isto pri kucanju...Ne razumem šta smeta pop up, gde drugde da izbaci predikciju?
Sent from my Nexus 5X using Tapatalk
Bila nešto dzabe pre 5-6 godina. Moja prva kupljena aplikacijaE sad sta da ti kazem [emoji23] ko te terao da kupis app [emoji6]
Ala peglaju evo nove betene bi trebalo. bio je to fin launcher uvek. samo sto su sad neke osnovne opcije u premium paketu
Ima tome vise od mesec dana...Na orion aplikaciji sa demo nalogom više ništa ne može da se gleda. Znači više nema free...
Sent from my Nexus 5 using Tapatalk
Kod mene radi.[emoji4]Ja tek sad video![]()
Onda ti nije ni bitnoJa tek sad video![]()
Probaj Gsam battery monitor.Je l ima neka app koja tacno prati za koje je vr otiso odredjeni posto baterije...da nije kao u podesavanjima... In last 3h 25% a ja ih realno potrozio u zadnjih 15 min ...nadam se da ste me skapirali
Sent from my LG-D858HK using Tapatalk
Koji dialer preporucujete da skinem/kupim?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari