nemanja123
Čuven
- Učlanjen(a)
- 28.10.2007
- Poena
- 665
Kako da podesim raspored ikonica koje se javljaju klikom na share dugme iz Tapatalk-a, Opere...
NewPipe, nema na PSIma li neka dobra alternativa za youtube background play od OG(ona mi baguje mnogo).
Hvala.NewPipe, nema na PS
Znam za to pitao sam moze li iz same app..Može da se uđe u galeriju, označe fotografije, onda na share, pa Flickr.
Napravi 3 alarma koji su pomereni po 8 sati i stavi ih da se ponavljaju svaki dan.Ljudi piem neke kapsule, na svakih 8 sati pa mi treba alarm sa tom opciom da mi na svakih 8 sati zvoni.
Sa stock alarmom na Sony-u toga nema, cak ni Google clock nema takvu opciju, neko 3rd party resenje?
Ljudi piem neke kapsule, na svakih 8 sati pa mi treba alarm sa tom opciom da mi na svakih 8 sati zvoni.
Sa stock alarmom na Sony-u toga nema, cak ni Google clock nema takvu opciju, neko 3rd party resenje?
Pa na osam sati nije problem jer piješ tri puta dnevno u isto vreme svaki dan.
Pa Google automatski čuva wifi šifre.Nije mi rootovan telefon, do sada sam ovek prebacivao preko smart switcha na novi, ali ovaj put necu biti u prilici
Pa Google automatski čuva wifi šifre.
Neko?Da li može google tatstatura da se poveća? Ili promeni raspored i izbace Eng slova iz Srb tastarure? Glupo je da stoji q,w,y u Srpskoj latinici.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari