Šta je novo?

Aplikacije za Android OS - DISKUSIJA, PITANJA I ODGOVORI

Kako da podesim raspored ikonica koje se javljaju klikom na share dugme iz Tapatalk-a, Opere...

Kako mislite da SOFTVER popravi stanje baterije?

@nemanja Ako se ne varam, raspored se menja po frekvenciji koriscenja - ono sto najcesce koristis ce doci na vrh liste, i tako redom.

Poslednja izmena:
Kako to da Flickr app nema in build upload opciju? ili ja ne mogu da nadjem :-D

Одеш на камеру, па доле лево имаш сличицу на коју кликнеш и улазиш у галерију. А имаш и ауто варијанту међу профилним подешавањима (централна иконица)

Može da se uđe u galeriju, označe fotografije, onda na share, pa Flickr.

Ljudi piem neke kapsule, na svakih 8 sati pa mi treba alarm sa tom opciom da mi na svakih 8 sati zvoni.
Sa stock alarmom na Sony-u toga nema, cak ni Google clock nema takvu opciju, neko 3rd party resenje?

Da li može google tatstatura da se poveća? Ili promeni raspored i izbace Eng slova iz Srb tastarure? Glupo je da stoji q,w,y u Srpskoj latinici.

Ljudi piem neke kapsule, na svakih 8 sati pa mi treba alarm sa tom opciom da mi na svakih 8 sati zvoni.
Sa stock alarmom na Sony-u toga nema, cak ni Google clock nema takvu opciju, neko 3rd party resenje?
Napravi 3 alarma koji su pomereni po 8 sati i stavi ih da se ponavljaju svaki dan.

Пробај Dosecast или Medisafe meds.

А имаш и гомилу апликација које служе као подсетник за редовно узимање течности па можеш да пробаш и тако нешто...

Poslednja izmena:
Pa na osam sati nije problem jer piješ tri puta dnevno u isto vreme svaki dan.

Pa na osam sati nije problem jer piješ tri puta dnevno u isto vreme svaki dan.

Stvarno briljiras sa zakljuccima; da mu nije problem da se seti, ne bi ni trazio resenje.

Objektivno, nema razloga da se budzi telefon aplikacijama, kad vec alarm moze da resi problem.

Nisam pričao o tome da li mu je problem da se seti nego da sa tri nezavisna alarma rešava problem.
Takođe postoji i tajmer koji može da se navija na osam sati.

Poslednja izmena:
Lol :-D ja sam trazio mozda neki 3rd party alarm sa nekim pro funkcijama, ali lepo mi yoyo napisao, resava problem podesio 3 alarma koja se ponavljaju svaki dan, kad se zavrsi terapija brisem i to je to.

Jel koristi neko smart lock opciju?

Meni je do sada radila savršeno, sad odjednom bez ikakvih pravila traži da ukucam pin i kada sam na trusted mestu.

Vidim po netu da mnogi imaju problema, ali ne nalazim rešenje.

Jel ima neko ideju?

Nexus 5, Android 6.0.1

Jel ti traži PIN kod kada zaključaš duplim dodirom ili kada zaključaš na taster?

Na primer, kod mene ne traži PIN kod ako zaključam telefon preko power tastera.

Poslednja izmena:
Bez pravila. Ono što je do sada radilo, na random način traži pin.

Brisao sam trusted lokacije, dodavao ponovo... Ne vredi.

Zaključavam na power dugme.

ima li šanse da Pandora radio proradi nešto slično kao Spotify?

Poslednja izmena:
^Zar nije dovoljno da se zakačiš preko US VPN-a i slušaš?

Imas ih u root particiji u fajlu data/misc/wifi -folder wpa_supplicant.conf

Nije mi rootovan telefon, do sada sam ovek prebacivao preko smart switcha na novi, ali ovaj put necu biti u prilici

Gde mogu da to proverim, nikako ne mogu da nadjem tu opciju da vidim da li je ukljucena i za koje mreze je sacuvano, a nekad sam je nalazio

A pre toga cuva tvoje sifre samo za sebe i NSA.

Jedini nacin da se promeni velicina je preko xposeda ali nisam skroz siguran da taj modul podrzava 4.0+ verzije.

Nazad
Vrh Dno