Ma igram se evo već 4-5 dana sa sony xperia st15i, mislio sam da ga zamenim, a onda sam odlucio da se još jednom pozabavim a iskustvo 0(sve ovo radim 1put) ... instalirao CM9, podesio ext2, i krenuo da budžim sve što mi padne pod ruku, od programa za hakovanje kako mreža tako i programa do igrica, programa...I mene interesuje a glupo mi da pitam![]()
Dečko koji je svoju avanturu započeo pre dosta godina, sa jednim skromnim zx81 i 1kb rama :type::dŠta ti dečko radiš![]()
zx81 i glupi kasetašznači, ima nas još!
super je kada podeliš detaljno pokušaje, neuspehe i uspehe jer to pomogne nekom, budi siguran!
jedino što je ovo tvoje više forma bloga nego foruma (pre bi dobio odgovor da postaviš konciznije pitanje)
moj savet ti je da obavezno odčekiraš polje za pamćenje lozinke na gp![]()
Ima u Titanium Backupu da je otkačiš sa Play Storea, pa ti neće prijavljivati kao da postoji update. Ili ZipSignerom prepakuj (tj. potpiši tu app), pa se isto neće ažurirati.jel ono bjese ima neki xposed modul kojim bih mogao da podesim da se neka app ne azurira vise uopste? Inace kliknem na "update all", ali ova treba da mi forever ostane na v3.1.1![]()
Naklon do neba. Trudialer "rešen"Ima u Titanium Backupu da je otkačiš sa Play Storea, pa ti neće prijavljivati kao da postoji update. Ili ZipSignerom prepakuj (tj. potpiši tu app), pa se isto neće ažurirati.
Ne znam, ali ja i dalje imam sve AS kanale.Zato je mts tv go izbacio 5 arenasport kanala i ubacio Pink 3 info i to vez ikakve najave![]()
E ok malo im je to seljacki fazon, ali svakako stite sebe da bi im placao dodatno za iptv.
Ја који имам бокс кажем да онај ко има sbb је луд ако узме iptv или adsl.. Толико је јефтинији sbb и даје боље пакете да је то страшно.. Ја имам бокс само зато што немам могућност за sbb..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari