Šta je novo?

Aplikacije za Android OS - DISKUSIJA, PITANJA I ODGOVORI

Instalirah Chrooma Keyboard vidjeh bi u Top Paids, dobra zayebancija, ista kao Google Keyboard, samo sto mijenja boje i dimenzije i jos par fora. Takve tastature i volim kao Google-ova /jednostavne/, ne volim one nabudzene.

Poslednja izmena:
MS kupio SwiftKey, baš loša vest :(

Poslednja izmena:
Dobre pare zarađuju na Androidu tako da ne vidim da će MS tu bilo šta menjati.
To može biti samo dobra vest za WP ako implementiraju SwiftKey takvu kakva je i na Androidu.

Koristim dosta MS aplikacija na Androidu (Word, Excel, PowerPoint, OfficeLens, Skype, OneNote, Outlook, OneDrive), sve rade zaista dobro, tako da ja ne vidim razlog za zabrinutost što su kupili SwiftKey.

Pitanje u vezi Aptoide :-D Koje ste Markete dodali pored onog sto je po defaultu?? :)

Nijedan...

Ima ovde dosta hejtera te app, ne vidim zasto ;-) Da je neka ilegala, Google bi to odavno unistio. Cak nisam naleteo na krekovanu app, sluzi mi najvise zbog Mrtvog Play Stora koji ne moze PayPal da prikaze za nas region, zato je aptoide zakon, izbaci lepo update i nema da brinem, kao i druge app, mnogo brze nego Google Store.

Svaki koji mi je ponudio kad sam searchovao neki app a nije bilo u storovima koje imam :D

Ima ovde dosta hejtera te app, ne vidim zasto ;-) Da je neka ilegala, Google bi to odavno unistio. Cak nisam naleteo na krekovanu app, sluzi mi najvise zbog Mrtvog Play Stora koji ne moze PayPal da prikaze za nas region, zato je aptoide zakon, izbaci lepo update i nema da brinem, kao i druge app, mnogo brze nego Google Store.

Jel mozes aptoide da skines sa play store?
Ne mozes jer valjaju krekovane placene app i zato je i nema na ps.
Paypal apk si mogao lepo skinuti sa apk mirror kao sto sam ja uradio,nije ti to nikakvo opravdanje.

Omg, nije u tome stvar sto sam mogao sa apk mirrora da skidam, nego hocu jednostavno sve app da mi budu dostupne, paypal funkcuonise u Srbiji, zasto ga nema na Store-u?
Stvar jednostavna, kada nemas ok Store onda postoji alternativa, a od Aptoida nema bolje, lepo mi azurira app i nema brige, cak ima i proveru podpisa same app, e toliko o tome ;-)

Kakve krekovane app, sta pricas? Tacno mi nalazi app koje na preko Stora ne nogu instalirati.
Nema ni adaway i abp i to je super sto nema, Google je nas prijatelj, ugusio sistem sa reklamama i bloat aplikacijama... Sreca menjaju odluke pod pritiskom ;-)

Apk mirror plus pushbullet za notifikacije kada je izasao update. Meni drugo ne treba.

Koristim dosta MS aplikacija na Androidu (Word, Excel, PowerPoint, OfficeLens, Skype, OneNote, Outlook, OneDrive), sve rade zaista dobro, tako da ja ne vidim razlog za zabrinutost što su kupili SwiftKey.
Videćeš kad počnu da ubacuju gluposti poput cortane, kad bude bio potreban ms nalog itd. Zašto koristiš ms office umesto recimo googlovih aplikacija za dokumenta, ili outlook, koja je prednost? Hteo sam da probam pre neki mesec ms Word, pokušam da otvorim neki dokument koji mi je na Google drive. Kad sam hteo da ga sačuvam, on mi traži office 365 licencu?!

Nema, ja kazem sta meni odgovara, aptoide sam nekada davno koristio, ali osim adaway meni odande vise nista ne treba. Tako da mi je besmisleno da drzim instaliranu samo zbog jedne aplikacije.

Da li možda postoji način da resetujem tel ali da se ne obriše intezina aplikacija.

Ne gine ti šetnja do poslovnice. To im je najveća glupost.

Zašto koristiš ms office umesto recimo googlovih aplikacija za dokumenta, ili outlook, koja je prednost? Hteo sam da probam pre neki mesec ms Word, pokušam da otvorim neki dokument koji mi je na Google drive. Kad sam hteo da ga sačuvam, on mi traži office 365 licencu?!
Ne koristim onu MsOffice app, vec Word i Excel. Mnogo su bolji od svih drugih kad treba npr. da se edituje neki fajl. Ni jedan drugi program ne radi dobro sa tekstom koji se nalazi u tekst box-u. Jeste da nije to čest slučaj, ali kad zatreba, nema duge opcije, ni približno tako dobre. A Outlook koristim samo za MS mail. Inače ne znam zašto ti je Word tražio 365 licencu. A takođe, posto koristim OneDrive, lepo je odrađena "veza" sa Word-om.

Poslednja izmena:
Trazi ako hoces da sacuvas izmene za fajl koji se nalazi u cloudu

Drugari, koristim Nova launcher prime. Gde skinuti "Tesla unread" za nju ali da radi a ne da mi stalno prijavljuje kupite oficijalnu verziju..?

Da li si kupio nova prime ili koristis pirata ?
Meni tesla radi normalno

Мени такође ради лепо, како Нова тако и Тесла(плаћена Нова).

Vrh Dno