Šta je novo?

Aplikacije za Android OS - DISKUSIJA, PITANJA I ODGOVORI

hahaha. e jos da sam se setio da kazem AJKOM pa da umru hahaha

OrionTv app...
arena.png
Mada, pošto je potpuno besplatna aplikacija, nema se šta prigovoriti.

Koja je najbolja (a da ima prevod na srpski) app za strimovanje preko moba ALI da pusta na smart tv...tj da nudi neki player kao opciju, da je full hd, nesto poput popcorna za desktop ?
hvala u napred.
pobao sam showbox ali je q... zbog toga jer daje iskljucivo 720p bez ikakvog razloga.

Koji Kit Ket ima ovakve opcije za programere?

12674209_809121772547765_1046553560_n.jpg

Ja imam ovaj dole (Lenovo A5000)

12650592_514813032020835_2066716499_n.jpg

Kako je kod vas? Od 22h bio je awake 4 i kusur... Moraću da obrišem glupost... uploadfromtaptalk1454409150803.jpg

Kod mene viber baš malo troši. Samo 27 mAh, 3% baterije...
uploadfromtaptalk1454411770806.jpg

Koja je najbolja (a da ima prevod na srpski) app za strimovanje preko moba ALI da pusta na smart tv...tj da nudi neki player kao opciju, da je full hd, nesto poput popcorna za desktop ?
hvala u napred.
pobao sam showbox ali je q... zbog toga jer daje iskljucivo 720p bez ikakvog razloga.

iko ?

Znači softver se razlikuje. Viđao sam to kod lenova.

Dragi Miloše, od 1. februara 2016. godine Arena Sport kanali nisu u ponudi IKOM-a. Za sve dodatne informacije molimo Vas da se obratite našem Kontakt centru pozivom na broj 011/30 10 110. Srdačan pozdrav, Vaš IKOM

moze link ?
p.s.
probao sam samo onaj se. i ne da pusta na tv, samo mob...

Dragi Miloše, od 1. februara 2016. godine Arena Sport kanali nisu u ponudi IKOM-a. Za sve dodatne informacije molimo Vas da se obratite našem Kontakt centru pozivom na broj 011/30 10 110. Srdačan pozdrav, Vaš IKOM

Đubrad... Zna li se razlog?

Kako je kod vas? Od 22h bio je awake 4 i kusur... Moraću da obrišem glupost... Pogledajte prilog 191580

Obrati pažnju na ovaj tekst - http://www.androidcentral.com/it-turns-out-uninstalling-facebook-android-pretty-great
jedan od urednika android central sajta se rešio fejsa i mesendžera na taj način - chrome i obaveštenja

4jtmco.jpg

A tu su i ova dva klijenta :

1 - Metal - https://play.google.com/store/apps/details?id=com.nam.fbwrapper
2 - Folio - https://play.google.com/store/apps/details?id=com.creativetrends.folio.app

Poslednja izmena:
Hehehe ;-) osakaceni su to klienti, kupite normalan telefon, ja na z2 nemam drain :)
c74dbe6fd3e547864b95a2b8c3cf781e.jpg

Poslednja izmena:
Ti dolaziš sa platforme tatatiraca i kvadratića pa su takve rečenice opravdane :)
Nema to veze do telefona ili androida, nego do toga da su obe aplikacije (facebook + messenger) užasne ...

Ti dolaziš sa platforme tatatiraca i kvadratića pa su takve rečenice opravdane :)
Nema to veze do telefona ili androida, nego do toga da su obe aplikacije (facebook + messenger) užasne ...
LOOL ja tvrdim nemam tih problema, ne bitno sa koje platforme dolazim, baterije su vam ocajne na tim telefonima zato i kukate.

Trenutno ni ja nemam problem ali ne kazem da nisam imao. Sve zavisi od verzije tih aplikacija. Messenger jos i ne vuče bateriju alli facebook hoce. Zato sam i napustio beta program, nije vredno nerviranja

Nisam ni ja imao problema nego računam, ionako vrlo slabo koristim fb, pa da fon opterećujem sto manje.

Nisam žalio na bateriju nego sam pitao kako je kod drugih i koliko stoji awake da bih znao da li je to normalno ili ne. Messenger nije mnogo baterije potrošio a bio je dosta dugo aktivan.

Ni ja se ne žalim na bateriju. Philips xenium V387 sa 4400mah :). Messenger i Facebook nisu čak ni registrovani na listi potrošača. 6-7 sati screen-on time

Prilozi

• uploadfromtaptalk1454435848935.png
    uploadfromtaptalk1454435848935.png
    95.8 KB · Pregleda: 184
Ni ja se ne žalim na bateriju. Philips xenium V387 sa 4400mah :). Messenger i Facebook nisu čak ni registrovani na listi potrošača. 6-7 sati screen-on time
Neko sa daleko slabijom baterijom ima taj SOT ;-) samo kazem, zivele jake baterije.

Vrh Dno