Mislim da je ova nešto bolja i lepša od prethodno ponuđene...Jel postoji aplikacija preko koje može da se barata defaults stavkama? Da se vidi šta koja aplikacija otvara po difoltu i da se podešava šta ubuduće da otvara a šta ne?
Kako je kod vas? Od 22h bio je awake 4 i kusur... Moraću da obrišem glupost... Pogledajte prilog 191580
Meni ovaj gore liči na miui ili huawei emotionui. Inače to i treba da svaki ima. Lenovo je nešto prčkao.Koji Kit Ket ima ovakve opcije za programere?
Pogledajte prilog 191578
Ja imam ovaj dole (Lenovo A5000)
Pogledajte prilog 191579
Nije to amaterizam, već verovatno ni ne smeju da kažu.E,to mene ubija u pojam,taj amaterizam. Ništa ne smeju da kažu na vrlo prosta pitanja,kao da su tajna organizacija.
Koja je najbolja (a da ima prevod na srpski) app za strimovanje preko moba ALI da pusta na smart tv...tj da nudi neki player kao opciju, da je full hd, nesto poput popcorna za desktop ?
hvala u napred.
pobao sam showbox ali je q... zbog toga jer daje iskljucivo 720p bez ikakvog razloga.
Meni ovaj gore liči na miui ili huawei emotionui. Inače to i treba da svaki ima. Lenovo je nešto prčkao.
Dragi Miloše, od 1. februara 2016. godine Arena Sport kanali nisu u ponudi IKOM-a. Za sve dodatne informacije molimo Vas da se obratite našem Kontakt centru pozivom na broj 011/30 10 110. Srdačan pozdrav, Vaš IKOM
moze link ?
p.s.
probao sam samo onaj se. i ne da pusta na tv, samo mob...
Saljem ti na PP
p.s. ne znam da l' ti je nesto stiglo, posto meni u poslatim porukama ne pise nista![]()
Kako je kod vas? Od 22h bio je awake 4 i kusur... Moraću da obrišem glupost... Pogledajte prilog 191580
LOOL ja tvrdim nemam tih problema, ne bitno sa koje platforme dolazim, baterije su vam ocajne na tim telefonima zato i kukate.Ti dolaziš sa platforme tatatiraca i kvadratića pa su takve rečenice opravdane
Nema to veze do telefona ili androida, nego do toga da su obe aplikacije (facebook + messenger) užasne ...
Neko sa daleko slabijom baterijom ima taj SOT ;-) samo kazem, zivele jake baterije.Ni ja se ne žalim na bateriju. Philips xenium V387 sa 4400mah. Messenger i Facebook nisu čak ni registrovani na listi potrošača. 6-7 sati screen-on time
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari