undertaker
Cenjen
- Učlanjen(a)
- 31.01.2013
- Poena
- 169
Gledah sad, ima samo opcija za dugi pritisak na taster Menu i može da se podesi zaključavanje ekrana.
![]()

Poslednja izmena od urednika:
Gledah sad, ima samo opcija za dugi pritisak na taster Menu i može da se podesi zaključavanje ekrana.
![]()
Ahaa, ja sam mislio da su to uveli od 6.0Imaš to i ranije... U dev options process stats
Pa ne bi trebalo sam od sebe.[emoji14]
Btw, dobih i ja promo za urmun, lepo izgleda, hvala Vertumus!
Koja je fora sa ovim promo kodovima generalno, je l' mi to sad vazi samo neko vreme, ili je isto kao i da sam kupio app?
Jel postoji aplikacija preko koje može da se barata defaults stavkama? Da se vidi šta koja aplikacija otvara po difoltu i da se podešava šta ubuduće da otvara a šta ne?
Firetube i pvstar+ , ali skidaju komplet video u pozadinj, ja isprobavao pre neki dan... Tako da ne sluze nicemu.Da li postoji neka lagana aplikacija i jednostavna koja pušta samo zvuk sa youtube.com
Da li postoji neka lagana aplikacija i jednostavna koja pušta samo zvuk sa youtube.com
A koji os ne izgleda skrnavo?Koliko skrnavo izgleda ovaj android na srpskom
Imas Peggo aplikaciju,ali s njom mozes da downloadujes audio sa yt videa,za strimovanje ne verujem.Da li postoji neka lagana aplikacija i jednostavna koja pušta samo zvuk sa youtube.com
Good pointA koji os ne izgleda skrnavo?
Jel moguce ne neki drugi način proveriti kolko je neka app potrosila neta, ova stock data usage mi kao pokazuje da je youtube stukao 200mb a potrosio sam sigurno 1.5gb ili jače?
I mene zanima ovo za arenu. zvao sam ikom i nece da daju odgovor na jednostavno pitanje: imate li arenu u ponudi. Spinuju me u krug i prebacuju na prodaju koja ce me zvati sutra. neverovatno. kao da ne smeju da kazu NEMAMO.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari