Šta je novo?

Aplikacije za Android OS - DISKUSIJA, PITANJA I ODGOVORI

Gledah sad, ima samo opcija za dugi pritisak na taster Menu i može da se podesi zaključavanje ekrana.
ed3b6b15885d88775325a5c7e6fa3706.jpg
2c1aa5c6f464147bb2dfad14131b65d3.jpg
Evo kako je kod mene. Nemam uopste tu opciju. Poslednja verzija sa stora.

Poslednja izmena od urednika:
Pa ti ni nemas menu dugme, kako mislis da imas podesavanje onda.

Hmmm [emoji28] [emoji28] [emoji28]
Ma to za meni sam pitao bezveze, brzi jezik od pameti.
Za home me zanima. Znam da sam na Huawei G630 imao gasenje ekrana dugim pritiskom na home, a sve mi se cini da sam u podesavanjima Nove to namestio.

Pa klikni tu na home i izaberi screen lock onda ćeš moći zaključavati na home button.

Pa ne bi trebalo sam od sebe.[emoji14]
Btw, dobih i ja promo za urmun, lepo izgleda, hvala Vertumus!
Koja je fora sa ovim promo kodovima generalno, je l' mi to sad vazi samo neko vreme, ili je isto kao i da sam kupio app?

To je kao da si kupio app. Google je omogucio po 500 kodova quarterly za svaku app koju developer ima :)

Добих и ја за Durgon, хвала пуно.. :)

Jel postoji aplikacija preko koje može da se barata defaults stavkama? Da se vidi šta koja aplikacija otvara po difoltu i da se podešava šta ubuduće da otvara a šta ne?

Ja preko njega gledam TV na Chromecastu vec par nedelja, generalno sam zadovoljan osim sto nekada zna da zasece stream, ali nista strasno

Ljudi postoji li nacin da strimujem sadrzaj sa oriontv aplikacije na chromecast?

Samo ako su oni to predvideli.
Ili nekom aplikacijom da mirroruješ ekran. Ja to nisam nikada pokušavao.

Da li postoji neka lagana aplikacija i jednostavna koja pušta samo zvuk sa youtube.com

Da li postoji neka lagana aplikacija i jednostavna koja pušta samo zvuk sa youtube.com
Firetube i pvstar+ , ali skidaju komplet video u pozadinj, ja isprobavao pre neki dan... Tako da ne sluze nicemu.
Ranije su skidale samo zvuk,pa to bude do 5mb...a sada odere 30-50mb

Koliko skrnavo izgleda ovaj android na srpskom

Jel moguce ne neki drugi način proveriti kolko je neka app potrosila neta, ova stock data usage mi kao pokazuje da je youtube stukao 200mb a potrosio sam sigurno 1.5gb ili jače?

Može preporuka za neki dobar nemački rečnik (dictionary)? Probao sam dosta, jedino sto mi se sviđa je ovaj dictamp, ako neko zna neki bolji, neka javi...

Може ли неко да провери да ли му раде Арене преко Орион ТВ апликације?

Trenutno ne rade.

Ок, хвала, надам се да их нису скинули, од јутрос је нема ни у Икому у основној понуди.

I mene zanima ovo za arenu. zvao sam ikom i nece da daju odgovor na jednostavno pitanje: imate li arenu u ponudi. Spinuju me u krug i prebacuju na prodaju koja ce me zvati sutra. neverovatno. kao da ne smeju da kazu NEMAMO.

I mene zanima ovo za arenu. zvao sam ikom i nece da daju odgovor na jednostavno pitanje: imate li arenu u ponudi. Spinuju me u krug i prebacuju na prodaju koja ce me zvati sutra. neverovatno. kao da ne smeju da kazu NEMAMO.

E,to mene ubija u pojam,taj amaterizam. Ništa ne smeju da kažu na vrlo prosta pitanja,kao da su tajna organizacija.

Vrh Dno