Šta je novo?

Aplikacije za Android OS - DISKUSIJA, PITANJA I ODGOVORI

Flesovao sam CM13,I pocnem da instaliram aplikacije. Instaliram Nova I za Prime mi prikazuje da treba da kupim. Nemam iskustva sa ovim,ovo mi se prvi put desilo.
a6d8b104a994fc5dc8e2fb8c6c3d683f.jpg

Edit:Reseno je posle ponovnog ucitavanja prodavnice.

Prilozi

• uploadfromtaptalk1453900844652.jpg
    uploadfromtaptalk1453900844652.jpg
    59.2 KB · Pregleda: 241
Poslednja izmena:
Moon reader pro 0.1€ и на италијанској продавници.

Aj reko da odgovorim da sam naravno zadovoljan sa Telenor uslugom, kad ovo mi izadje :-D sta je ovo

f2a41f187846f9cd79e4dfbe0c9350c2.jpg

Koja je dobra jos aplikacija za pracenje popusta? Koristim trenutno AppSales. Da li ima jos neka sem nje? :)

I mali off da li moze neko da mi pojasni sta je sve potrebno da podesim i gde se to nalazi u podesavanjima da bi mogao da kupujem neke aplikacije koje su na popusut, a nisu za nasu zemlju? Hocu da pazarim ovaj Moon reader i Photo studio pro, ali ne mogu. Moone reader je puna cena, a Photo studio pro je nedostupan za nasu zemlju. :S:

Ideš do samog kraja, pred zadnju potvrdu za kupovinu i promeniće ti cenu u zadnjem trenutku... Tipa piše 5e, klikneš i onda treba da ti promeni na 0.10e... I da, promeni i za karticu a i u settings, na dva mesta imaš da promeniš adresu.
Promenio sam na oba mesta, išao na clear data za PlayStore i neće.

Moguće da ti je zaključan nalog na Srbiju ili da nešto nisi lepo odradio... Jel radiš preko kompa sve to?

Jel moze system androida nekako da ukloni app, nema mi Vibera, a znam da nisam nista cackao? Wtf

Pa ne bi trebalo sam od sebe.[emoji14]
Btw, dobih i ja promo za urmun, lepo izgleda, hvala Vertumus!
Koja je fora sa ovim promo kodovima generalno, je l' mi to sad vazi samo neko vreme, ili je isto kao i da sam kupio app?

Poslednja izmena:
Ја и даље ништа, тражио сам Durgon. :D

Koja je dobra jos aplikacija za pracenje popusta? Koristim trenutno AppSales. Da li ima jos neka sem nje? :)

I mali off da li moze neko da mi pojasni sta je sve potrebno da podesim i gde se to nalazi u podesavanjima da bi mogao da kupujem neke aplikacije koje su na popusut, a nisu za nasu zemlju? Hocu da pazarim ovaj Moon reader i Photo studio pro, ali ne mogu. Moone reader je puna cena, a Photo studio pro je nedostupan za nasu zemlju. :S:
I mene ovo zanima :)

Jel može u AppSales da se podesi da šalje notifikaciju samo za programe, tj da ne prikazuje za igrice? Ili da prikazuje samo za određene aplikacije.

Promenio sam na oba mesta, išao na clear data za PlayStore i neće.
Na 3 mesta imaš da promeniš. Ili ti je nalog zaključan za Srbiju. Tada ti treba i adresa i način plaćanja i provajder iz te zemlje.

Da li vama Tapatalk otvara xda linkove ili se otvaraju u browseru?

Tako developeri tapatalk prate klikove. Bila je neka app za to.

I mene ovo zanima :)

Jel može u AppSales da se podesi da šalje notifikaciju samo za programe, tj da ne prikazuje za igrice? Ili da prikazuje samo za određene aplikacije.

Da si ušao u settings mogao si da vidiš sa može. Bilo samo za igre, bilo za sve osim igara, bilo samo za tvoju wishlistu.

Poslednja izmena:
Pa ti čekiraj remember... Aplikacija prepoznaje nestandardan broj i upozorava te, ne vidim zašto bi bila glupa zbog toga
Glupa je posto sam pre deset dana slao vec ocenu, tako da je vec poznat broj... A pritom me nije to pitala, tada.

Ja za ebooks koristim Google knjige, jeste da je malo komplikovanije da se ubace knjige, ali radi savrseno.
Dobar je i moon reader free, samo isključi internet da te ne smaraju reklame dok citas...

Misliš na Moon+ PRO? Šta će ti? Pitam ozbiljno, pošto ja free verziju intenzivno koristim već 2 godine i nisam primetio nedostatke.

Nije skupa pa rekoh eto da pazarim pro verziju nista vise. Inace uspeo sam nekako.

Samo jel moze neko da mi kaze prilikom kupovine da li treba obe adrese da menjam i moju licnu i na kartici ili samo mogu moju licnu? I koliko treba da se saceka kad se promeni adresa? Jer sam kupio Moon reader ali stavio sam moju adresu da bude iz Nemacke a adresa sa kartice ostala je iz Srbije. Pa sad ne znam da li to moze da pravi problem ubuduce kad menjam adrese i da li moze nalog da mi se zakljuca?

Misliš na Moon+ PRO? Šta će ti? Pitam ozbiljno, pošto ja free verziju intenzivno koristim već 2 godine i nisam primetio nedostatke.
Pa pročitaj koja je razlika da ti ne navodim sad sve. Najvažnija je da nema dosadnih reklama i da imaš mogućnost sinhronizacije u čitanju između različitih uređaja, preko cloud servisa, preko kojih ujedno možeš i da povlačiš knjige itd.

Lupio sam. Nije dok citas, vec kad otvoris aplikaciju, pa radis nesto, gledas koje knjige, podesavanja itd, tu imas reklamu kao baner i mislim da se pojavljuje i ona preko celog ekrana. Kad iskljucis internet toga nema. Nije neki problem, ali mene uzasno nerviraju reklame, mnogo naruze aplikaciju...

Neki dobar i jednostavan widget da menjam zvuk, silent, vibracija?

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno