Šta je novo?

Aplikacije za Android OS - DISKUSIJA, PITANJA I ODGOVORI

Ау који криминал! Оде фб са телефона из момента. Да видимо како ће лајт да ради.

Иначе ја сам презадовољан са swiftkey али је и htc тастатура одлична.

uploadfromtaptalk1453742828416.jpg

Ta lite je web wrapper, nebi instalacija bila 500kb da je ozbiljna app, zato je i light.

Nego kako ti se ove ova app za pracenje potrosnje baterije? App Sucker?

Da ali makar ima notifikacije. Od nje mi je lepši Folio...

Ne vidim opciju da dodam predikciju za srpski jezik na ovoj HTC tastaturi.

Šta sam propustio?

I da li može da se isključi popup iznad slova dok se kuca?
Da instaliraš additional language pack, sa onog sajta. Dva su fajla, za srpski instaliraj drugi. Dobra je HTC tastatura ali ko da imam blagi lag dok svajpujem, vrlo malo, nije ni sekund ali osećam razliku u odnosu na SwiftKey.

Ta lite je web wrapper, nebi instalacija bila 500kb da je ozbiljna app, zato je i light.

Nego kako ti se ove ova app za pracenje potrosnje baterije? App Sucker?
Gsam battery monitor.. Радио сам превод за њу, имам ме на gp.
Ово је опција која показује која ми је апликација вукла батерију у позадини, без мог знања док је екран угашен ..
Иначе не требају ми нотификације, ваљда ће ми одговарати овај лајт, за сад је сасвим ок.

Lite ima notifikacije :)

Pa i rekoh, jeste wrap za m.facebook.com ali makar ima notifikacije :) probajte onaj Folio, materializovan je.

За сада сам на foliu...

Odlican gsam :) cudo kako to pre nisam koristio...

Nego zar te notifikacije za fb ne mogu i preko chroma da se odrade, kao na kompu?

Sta mi ovo govori, nemam drain :-D

02e56dd675f2d091c1da6fbf796681ae.jpg

Poslednja izmena:
Hvala Vertimus :)
Jedina prednost je share intent, pa možeš da shareuješ stvari iz neke aplikacije na fb direktno. A notifikacije ćeš dobijati i u hromu.
Testiram i tu varijantu na tabletu i često znaju da kasne te notifikacije iz hroma. Možda je do tableta.

Drugari,

delim preko 500 besplatnih kopija mojih ikonica i nagrade za ljude koji podrzavaju moj rad.

Ako ste zainteresovani, evo linka https://plus.google.com/103259272253179703637/posts/SraopPSHDoQ

Veliki pozdrav,

Bravo matori. Lupio sam share.

Hvala Vertimus :)

Testiram i tu varijantu na tabletu i često znaju da kasne te notifikacije iz hroma. Možda je do tableta.

A ja baš suprotno. :)
Na telefonu držim hrom notifikacije, a na tabletu full app (jer konačno ima tablet layout). A i realno, boli me uvo koliko će mi trajati bat na tabletu. :D

FB Lite uopšte nije odvratna app, meni izgleda baš fino - jednostavno, pregledno... Ja za sada nisam imao potrebu da instaliram punu FB app, jer mi Lite radi sasvim OK i u potpunosti zadovoljava moje potrebe (što ne znači da nekome, ko se intenzivnije bavi FBom, neće ipak trebati full app).

Meni je ova moja LG ugrađena tastatura odlična. Meni je važno da nije flat, iako ova ima i flat skinove.

Ma da, za jednom dnevno radi posao odlično.

Купио сам ову chrooma тастатуру али ми не ради свајп за ћирилицу? Да ли функционише код неког?

Jel moze neko da mi objasni koja fora sa tim swipe tastaturama probao sam da koristim, ali se ne snalazkm uopste, sta bi ste vi naveli kao prednosti te tastature u odnosu na neku običnu sa vasim racnikom.

Lakše i brže kucanje, naročito jednom rukom

Ne nije mi poslat dva x isti mail nego gmail prikazuje duplo, zasto?
Koji god mail da dobijem, isto... Svaki x duplirano. Sta da radim?

8cbad8a5b4fb75922e47d5587e22b5a0.jpg

Poslednja izmena:
Ja bih samo da slusam svoju muziku. Dakle ne treba mi online slusanje i sta sve jos nudi ta app.
Pa sto onda pominješ Spotify, Deezer i sl.
Imas milion dobrih playera za Android, a ako hoćeš svoju sa clouda onda Google Music ili Cloud Player...

stiklirao da dobija notifikacije i za primary i za tu kategoriju.

edit: podesava se u settings/manage labels

Poslednja izmena:
Jel ima neka aplikacija za praćenje rezultata i svega ostalog vezano za evropsku košarku, kao što je recimo fotmob Soccer scores za fudbal ili sofascore za sve?

Treba mi nešto što nije pretrpano svim i svačim...

Ја за све опростим Flash score илити Rezultati.

Е *** истекао едит, користим...

Nazad
Vrh Dno