Šta je novo?

Aplikacije za Android OS - DISKUSIJA, PITANJA I ODGOVORI

Dobro je imati jaku bateriju ali nekima to nije najbitnija stvar. Meni je bitnija kamera, zvuk, ekran, fluidnost u radu pa tek onda baterija. Otišli smo u off...

Šta vredi kamera, ekran i zvuk kad baterija crkne u 15 h popodne možeš da gledaš samo u ugašen telefon.

Najbitnije su bug free aplikacije u radu. A daleko od toga da je bugfree. Jos masu aplikacija zvrji na Playu, zadnji put updateovano prije nove ere. [emoji2]

Pogotovo ove nase app sa Balkana raspad sistema, tu se tek vidi kakve 'strucnjake' imamo.

Primjetio sam da nekad nestane par slova na Google tastaturi (bijelo sve bude), krenem kucati, i ono kao ucita sve. Sta li je to, nije mi se to nikad desavalo ranije. Ne smeta, vise kao graficki glitch.
Prwtpostavljam da ima veze sa HW ubrzanjem.

Poslednja izmena:
Pozdrav svima.Molim vas,da li neko ima iskustva sa aplikacijom Full Screen Caller? Instalirao sam je sinoc,proverio nekoliko puta pozvavsi sebe sa drugog telefona i sve je bilo ok,tj,ekran mi je izgledao onako kako sam ga bio podesio (barem onoliko koliko sam umeo :) ) I jutros je takodje sve bilo u redu,imao par poziva na poslu.Danas,medjutim,telefon mi na punjacu,zove me kolega,a od mog tek instaliranog callera nista,ekran izgleda uobicajeno,”normalno”. Da objasnim da i zasto sam instalirao ovu app i zasto mi je neophodna (ona ili neka njoj slicna) Ispao mi je,naime,telefon preneki dan i ostetio se ekran.Ne moze da se zameni,jer ga je tesko nabaviti (gsmart saga s3 je u pitanju) a kako mi je ostecen donji desni deo ne radi mi nijedno od tri osnovna “dugmeta” a neupotrebljivo mi je i jos par cm nagore u desnom delu ekrana.Dakle,izmedju ostalog,ne mogu da se javim(mogu da odbijem poziv,da se javim ne,posto leva stranaa ekrana funkcionise,desna,nekih 4-5 cm,kao sto rekoh ne) Ovo sa “dugmicima” sam kako-tako resio instaliranjem aplikacija Button Savior i Back button(raspitao sm se na nekom drugom forumu sta da radim,sam verovatno nikad ne bih uspeo :) ),pa da resavam i ostale probleme,kao sto je,eto,javljanje, tastatura (naucio sam da je pomerim na gore,nadjoh negde na netu da to moze) ,pa onda kameru,etc…
Dakle,kako da podesim aplikaciju,i da mi to ostane sacuvano?Mozda u samom telefonu postoji nesto sto treba da odradim?Ili je ipak samao do aplikacije?

Da li neko ima problema sa Here maps nakon jučerašnjeg apdejta, aplikacija se ne pokreće uopšte kod mene

Da li neko ima problema sa Here maps nakon jučerašnjeg apdejta, aplikacija se ne pokreće uopšte kod mene
Meni radi lepo, bas sam je par dana koristio po Srbiji, u iffline modu :)
Prebaci mape sa kartice na internu ili obrnuto..
Meni otvara za dve tri sekunde samu app direktno u offline rezimu. Oko 5GB mapa je na micro sd kartici.

Poslednja izmena:
Nisam do sada imao problema, sve sam probao i neće. Moram da tražim verziju pre ove.

1f3230c1cb8ca0a4eae8a2ec4ed71eb6.jpg

Jel ovo normalno da sa v61 skoci na v63 update za facebook :-D

to je alfa verzija FB-a

Najbitnije su bug free aplikacije u radu. A daleko od toga da je bugfree. Jos masu aplikacija zvrji na Playu, zadnji put updateovano prije nove ere. [emoji2]

Pogotovo ove nase app sa Balkana raspad sistema, tu se tek vidi kakve 'strucnjake' imamo.
Gomilu aplikacija koje nisu sa Balkana su pravili naši stručnjaci...

Poslednja izmena:
To nije dobra vest, sreća ima dosta alternativa :)

Inače Chrome sada boji status bar na određenim sajtovima...

android police, b92...

@dejan87dex
Ladno skidaš alfa verzije fejsa sa aptoide džidža-bidža marketa :D

Poslednja izmena:
Za mene je ovo isto kao da ih je kupio cheetah mobile. Ne znam zašto ih Google nije kupio, imalo bi vise logike... Bas sam se razočarao kad sam ovo pročitao.

Kako je bolje da ih je Google kupio (reci jednu aplikaciju tima koji je kupio Google, a da je nastavljena da se održava)? Microsoft u poslednjih godinu dana povlači odlične poslovne poteze. Kupili su brdo "kul" firmi (a nisu ih unakazili).

Ms kupio acompili, sunrise, kalendar, wunderlist i sad swiftkey. Acompili ne postoji vise, sunrise se gasi, swiftkey ce isto da ugase cim prekopiraju tehnologiju u word flow. Ja sam iskreno zamrzeo Microsoft, pa zbog toga bih vise voleo da ih je Google kupio, Google ima mnogo dobre aplikacije...

Vezano za NBA, pre neki dan je izasla aplikacija ClutchPoints, radi odlicno i svidja mi se dizajn, ko prati nek pogleda. :)

Ms kupio acompili, sunrise, kalendar, wunderlist i sad swiftkey. Acompili ne postoji vise, sunrise se gasi, swiftkey ce isto da ugase cim prekopiraju tehnologiju u word flow. Ja sam iskreno zamrzeo Microsoft, pa zbog toga bih vise voleo da ih je Google kupio, Google ima mnogo dobre aplikacije...
Nisam znao za accompli. Znači zato je Outlook odjednom postao dobar.
Ja nemam ništa protiv toga da koristim jednu dobru app umesto 2.

Da li postoji neka aplikacija za kameru koja ce koliko-toliko da poboljsa fps pri snimanju u uslovima slabije osvetljenosti, imam Huawei G620s, snima full hd, po danu sve extra, 30fps, ali zato cim malo opadne osvetljenost, katastrofa, fps se prepolovi...

Prelaz na novi telefon, čime i kako uraditi backup svega što može, od sms poruka, logova, kontakata, app i ne mora, i prebaciti na novi mob?

Ne može, a i predikcija nije tako dobra ...
Ali je zato brža i ne laguje :)

To i meni smeta kod Google tastature. Takođe problem je i to što nema predikcija za latinicu,još veći problem je menjanje jezika, pošto mora da se klikce na jedno dugme.
Ali zato xperia tastatura radi ko zmaj, sama prepoznaje jezike, ja imam 3 sve radi super i brzo, mnogo brže od swiftkey. Ako postoji portovana verzija na xda, skinite i probajte...

Nazad
Vrh Dno