Chrooma Keyboard zanimljivo tastatura menja boju u odnosu na aplikaciju u kojoj se nalazite.
Ne mogu da se ulogujem.Pa zar Spotify nema...
Postoji li neka app slicnog UI-a onom u Spotify ili Deezer? Ali da ima scrobbling.
Koristi vpn za logovanje. Počeli su da smaraju sa reklamama. Nije ih bilo toliko ranije...Ne mogu da se ulogujem.
Probao, nije loša, kao Google tastatura, samo što je srpski ćirilica, tako da otpada zbog predikcije.Chrooma Keyboard zanimljivo tastatura menja boju u odnosu na aplikaciju u kojoj se nalazite.
Koristi vpn za logovanje. Počeli su da smaraju sa reklamama. Nije ih bilo toliko ranije...
Samsung tastatura je isto ok.Google keyboard mnogo laguje sa srpskim jezikom, SwiftKey se mnogo pravi pametan sa autodetekcijom jezika kada se koristi isti layout, touchpal nema srpski u qwerty rasporedu.. Kad bi nekako moglo da se izvuče htc Sense tastatura. Ta je meni radila vrhunski.
FB Lite uopšte nije odvratna app, meni izgleda baš fino - jednostavno, pregledno... Ja za sada nisam imao potrebu da instaliram punu FB app, jer mi Lite radi sasvim OK i u potpunosti zadovoljava moje potrebe (što ne znači da nekome, ko se intenzivnije bavi FBom, neće ipak trebati full app).Било би побољшања, али добићеш одвратну и лошију апликацију... Па сад одлучи шта ти је важније.![]()
Meni je ova moja LG ugrađena tastatura odlična. Meni je važno da nije flat, iako ova ima i flat skinove.Samsung tastatura je isto ok.
Slažem, isprobao sve koje ste ovde pomenuli, uvek sam se vratio na HTC. Smorih se, kako još nije izvučena nigde ***.Google keyboard mnogo laguje sa srpskim jezikom, SwiftKey se mnogo pravi pametan sa autodetekcijom jezika kada se koristi isti layout, touchpal nema srpski u qwerty rasporedu.. Kad bi nekako moglo da se izvuče htc Sense tastatura. Ta je meni radila vrhunski.
Da modovana app ali ubiše sa reklama, ranije nisu bile... Videću danas, evo puštam malo i nema ih...Sad sam probao, radi last.fm u Spotify, naravno povremeno se logovati preko USA VPN-a...
A kakve reklame spominjes? Zar ne koristis modovanu aplikaciju, u zvanicnoj pola stvari ne radi, tj. radi ali samo za Premium korisnike...
Ne bih da se bakcem s tim, samo bih app koja izgleda i radi posao jednako dobro.Koristi vpn za logovanje. Počeli su da smaraju sa reklamama. Nije ih bilo toliko ranije...
Bas je dobar skin ove HTC tstature. Jos kad bi bila dark varijanta?
Meni,a i drugarima, perfektno radi Spotify 4.2.0.738 BETA, modovan.
može link il nešto na PM?
U free:Da li na Spotify rade sledeće opcije, i ako rade na kojoj verziji aplikacije:
1. Skip
2. Shuffle
3. Offline slušanje
Kako nije piraterija?Moze i ovde, nije piraterija jer je svakako besplatan program
Ali da ne kacim link, na apkgalaxy.net upisi samo spotify, izadje jos novija verzija![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari