Šta je novo?

Aplikacije za Android OS - DISKUSIJA, PITANJA I ODGOVORI

Chrooma Keyboard zanimljivo tastatura menja boju u odnosu na aplikaciju u kojoj se nalazite.

Chrooma Keyboard zanimljivo tastatura menja boju u odnosu na aplikaciju u kojoj se nalazite.

sad sam je probao i odlicna je!
izvalio sam i jedan bag... posle malo koriscenja, long press na tacku ne radi lepo,tj ne mogu da se biraju drugi znakovi,odmah se zatvara... moze jedino drugim prstom da se izabere,dok se jedan drzi long press.

Skinuli na divlje ili platili 2$ ?
Deluje zanimljivo..

Ja koristim Flat Style Colored Keyboard, on radi ovo isto sa google tastaturom i jos nekima cini mi se, ali je xposed modul. Isto nije free ali odlicno radi. Medjutim ova chrooma je odlicna za one koji nemaju xposed instaliran.

d1d37f0d311dcc890fcc588c9bbf6bb9.jpg

Nije los taj flat style colored keyboard za xposed. :)

Probao, nije loša, kao Google tastatura, samo što je srpski ćirilica, tako da otpada zbog predikcije.

Google keyboard mnogo laguje sa srpskim jezikom, SwiftKey se mnogo pravi pametan sa autodetekcijom jezika kada se koristi isti layout, touchpal nema srpski u qwerty rasporedu.. Kad bi nekako moglo da se izvuče htc Sense tastatura. Ta je meni radila vrhunski.

Koristi vpn za logovanje. Počeli su da smaraju sa reklamama. Nije ih bilo toliko ranije...

Sad sam probao, radi last.fm u Spotify, naravno povremeno se logovati preko USA VPN-a...
A kakve reklame spominjes? Zar ne koristis modovanu aplikaciju, u zvanicnoj pola stvari ne radi, tj. radi ali samo za Premium korisnike...

Google keyboard mnogo laguje sa srpskim jezikom, SwiftKey se mnogo pravi pametan sa autodetekcijom jezika kada se koristi isti layout, touchpal nema srpski u qwerty rasporedu.. Kad bi nekako moglo da se izvuče htc Sense tastatura. Ta je meni radila vrhunski.
Samsung tastatura je isto ok.

Било би побољшања, али добићеш одвратну и лошију апликацију... Па сад одлучи шта ти је важније. :)
FB Lite uopšte nije odvratna app, meni izgleda baš fino - jednostavno, pregledno... Ja za sada nisam imao potrebu da instaliram punu FB app, jer mi Lite radi sasvim OK i u potpunosti zadovoljava moje potrebe (što ne znači da nekome, ko se intenzivnije bavi FBom, neće ipak trebati full app).

Samsung tastatura je isto ok.
Meni je ova moja LG ugrađena tastatura odlična. Meni je važno da nije flat, iako ova ima i flat skinove.

Poslednja izmena:
Aj da probam tu lite, ovaj fb je bolesna app, em zdere ram em je 400mb na internoj, pa ko da sam Chrome za PC instalirao |-O

Slažem, isprobao sve koje ste ovde pomenuli, uvek sam se vratio na HTC. Smorih se, kako još nije izvučena nigde ***.
e1c8e6f633aa5416f4865ec9671c9f11.jpg
b62c380c6d60121d36c6b6ce4f54e422.jpg

Meni se ta nova htc-ova uopste ne svidja
uploadfromtaptalk1453714788391.jpg

Ja sam sada počeo da je koristim i nije loša :)
Sviđa mi se sound feedback

Sad sam probao, radi last.fm u Spotify, naravno povremeno se logovati preko USA VPN-a...
A kakve reklame spominjes? Zar ne koristis modovanu aplikaciju, u zvanicnoj pola stvari ne radi, tj. radi ali samo za Premium korisnike...
Da modovana app ali ubiše sa reklama, ranije nisu bile... Videću danas, evo puštam malo i nema ih... :)

Pa šta ti je problem, jednom u deset dana se uloguješ preko vpn-a i to je to... :)

Da li na Spotify rade sledeće opcije, i ako rade na kojoj verziji aplikacije:
1. Skip
2. Shuffle
3. Offline slušanje

Najzad HTC tastatura. Radi ko zmaj. Malo smara spell checker ali zato ne meša jezike.
SwiftKey bi bio odličan kada bi samo ugasili automatsku detekciju jezika.

Poslednja izmena:
Ne radi offline to znam. Skidajte samo verziju 3.5.0.943, ona jedina radi kako treba, mada ja to uopšte ne koristim. Samo YouTube, ili skinem pesme koje hocu pa slusam...
Da li je neko uporedjivao htc i xperia tastature, da li je htc bolja od xperia? Da li nekome radi ova nova blackberry tastatura, kod mene nece uopste da se pokrene?

Da li na Spotify rade sledeće opcije, i ako rade na kojoj verziji aplikacije:
1. Skip
2. Shuffle
3. Offline slušanje
U free:
2 je uvek. 1 imaš pravo 6 puta u sat vremena.
3 samo kada platiš i to do 3333 pesme.
Moze i ovde, nije piraterija jer je svakako besplatan program :)
Ali da ne kacim link, na apkgalaxy.net upisi samo spotify, izadje jos novija verzija :)
Kako nije piraterija?
To što je app besplatna ne znači da nije. Ti kršiš ToS/EULA menjanjem same aplikacije.

Ne vidim opciju da dodam predikciju za srpski jezik na ovoj HTC tastaturi.

Šta sam propustio?

I da li može da se isključi popup iznad slova dok se kuca?

Nazad
Vrh Dno