Šta je novo?

Aplikacije za Android OS - DISKUSIJA, PITANJA I ODGOVORI

Mislim da je pre moglo, dok Google nije izbacio aplikaciju sa Play Store-a :)
Sada sa PRO verzijom može ovo:

Remove all ads in FireTube and allow unlimited playlists. You must also have the free version installed.

zasto meni sve te aplikacije sto pustaju samo muziku sa youtube, ne rade kako treba...

edit: evo skinuo sam najnoviju verziju firetube, sada mi pocinju pesme brze.... ali cini mi se da skida i video u pozadini,tj ne stedi mi podatke, znaci isti djavo pustao sa videom ili bez...

Radi FireTube odlično godinama :)

Poslednja izmena:
Mislim da je pre moglo, dok Google nije izbacio aplikaciju sa Play Store-a :)
Sada sa PRO verzijom može ovo:

Radi FireTube odlično godinama :)

radio je nekad, kao i pvstar+... svlacili su samo muziku, znam da sam sa 1gb mobilnog neta slusao muziku koliko sam hteo.... a evo sad merim, za jednu pesmu firetube mi povukao 40mb... znaci skida ceo video ustvari,ne samo zvuk... isti slucaj sa pvstar+...
izgleda ih je zeznuo youtube nesto,nije vise moguce povuci samo zvuk kao ranije...

Kako nemaju ?
Poenta je da može da radi u pozadini, dok se na telefonu radi nešto drugo :)

Ne znam dal je bilo i ranije u Mozilla-i da YouTube radi u pozadini. Sad sam bzvz pustio klip i izašao na Home i klip nije stao.

Nema nista bolje od Exposed modula za YT ;-) sto bih instalirao neku dodatnu app za yt kad moze preko ove standardne :)

Nego kako da obrisem duple bookmarks u Solidu?

3c18f4f35611b269069fb4ca6a46d880.jpg

Poslednja izmena:
Idi u bookmark manager pa obrisi.
uploadfromtaptalk1453547433606.jpg

Rizikujem da postavim glupo pitanje, ali...

Da li za Android postoji nešto kao iOS demo koji prikazuje kako radi iOS (samo najosnovnije)?

Ne pričam o emulaciji, naravno.

Na netu sam video par tih online demoa, pa me zanima da li je neko napravio nešto bolje kao aplikaciju.

Imam nexus 5 koji super radi, interesuje me, da li bih dobio neko poboljšanje, ako bih obrisao fb app i messenger i instalirao fb lite? Mislim na bateriju npr, pošto sa ostalim nemam problema.

Ja sam samo sa Messengerom, na Fb ulazim preko Chrome i baterija mi je solidna. Doduse vise ne koristim toliko intenzivno, ali moze da izdrzi ceo dan, kada bude oko 1-2 SOT, a kada bas koristim, onda izvuce do 3 SOT.

Imam nexus 5 koji super radi, interesuje me, da li bih dobio neko poboljšanje, ako bih obrisao fb app i messenger i instalirao fb lite? Mislim na bateriju npr, pošto sa ostalim nemam problema.
Ja sam to uradio, ali nisam ni lite instalirao.
Deluje bolja bat.

Ljudi ima li neka kvalitetna aplikacija za skidanje YouTube klipova u 720p i više... Nije mi ovo trebalo pa ne znam kakvo je stanje sad.

Snaptube, mada bi mogli da pretrazite temu, bar 15 puta je spominjano za yt u poslesnjih mesec dana

Hvala obojici, instalirao sam Snaptube odlična je apk, bravo...

Poslednja izmena:
Било би побољшања, али добићеш одвратну и лошију апликацију... Па сад одлучи шта ти је важније. :)

Postoji li neka app slicnog UI-a onom u Spotify ili Deezer? Ali da ima scrobbling.

Moram da pitam ponovo, mene ubi spotify i mobile radio active, slusam muziku sat vremena max a mobile radio active pokazuje po 3-3,5 sata koriscenja i bateriju mi isprazni ko nista, jedva imam 3 sata SOT-a, z5 compact je u pitanju, ima li pomoci?

Nazad
Vrh Dno