Šta je novo?

Aplikacije za Android OS - DISKUSIJA, PITANJA I ODGOVORI

Јер сам навикао и немам ниједан проблем осим овог.. Ал ето у v11 је решен тако да више немам ни тај проблем..

Jedno pitanje za app manijake, kojih ovde vidim ima dosta :)
Prosle godine sam presao sa HTC One M7 na Galaxy S6 i jedina stvar koja mi stvarno nedostaje je zoe , kad god uzmem zenin HTC skontam kako mi se jako svidja ta funkcionalnost . snimim par kratkih filmica i ukomponujem te u neki kolaz sa muzikom.
Koju applikaciju bi mi preporucili da radi slicnu stvar ? ne treba mi full blown video editor , neko samo izaberem koji filmici i koja muzika da ide u pozadini ...

Hvala unapred

Prosle godine sam presao sa HTC One M7 na Galaxy S6 i jedina stvar koja mi stvarno nedostaje je zoe , kad god uzmem zenin HTC skontam kako mi se jako svidja ta funkcionalnost . snimim par kratkih filmica i ukomponujem te u neki kolaz sa muzikom.
Koju applikaciju bi mi preporucili da radi slicnu stvar ? ne treba mi full blown video editor , neko samo izaberem koji filmici i koja muzika da ide u pozadini ...

Hvala unapred
Taj Zoo valjda to radi ova app od Sonya ako mozes instaliraj

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.sonymobile.moviecreator.rmm

Jeli ima neki način da kada uključim app OrionTV, da onda taj TV program preko WiFi prebacim i gledam na računaru?
Probao sam sa AirDroid, ali je to loše. Probao sam i kombinaciju app Mirror (na telefonu) i AllCast Receiver (na Chrome), ali to iz nekog razloga ne radi uopšte.

Nisam nikada imao HTC i nisam se susreo sa tom aplikacijom, ali po tome sto si napisao mogu da ti preporučim FolmoraGo, probaj.

Hvala unapred

vidi google photos, radi to automatski, verovatno možeš i ručno da praviš

batak jel taj pvstar imao neki veći update skorije? ranije je bio teško đubre :D

Jel ima neki dobar widget da prati zauzetost interne memorije (sdcard0) i sd kartice (sdcard1)?

Jeli ima neki način da kada uključim app OrionTV, da onda taj TV program preko WiFi prebacim i gledam na računaru?
Probao sam sa AirDroid, ali je to loše. Probao sam i kombinaciju app Mirror (na telefonu) i AllCast Receiver (na Chrome), ali to iz nekog razloga ne radi uopšte.

To i mene interesuje :)

Probao sa bluestacks, otvori sve lepo, ali nece nista da pusti, tj. samo crn ekran....

MS app folder, svaku koristim, preporuka i za Arrow odlican launcher <3

892974312d0df39dea6c22e2e014953d.jpg

Tuga je sto na svom sistemu nemaju normalne app.. Prokletstvo je kad za drugoga napravis bolje nego za sebe.

Vidim svi pisu da je Google azurirao weather, tj prikaz vremenske prognoze, međutim kod mene i dalje stari izgled. Kakva je situacija kod vas?

Meni pvstar radi jako lose, dosta vremena treba da pocne pesma... Iako stikliram music mode,on posle nekoliko pesama skine 100mb... I video secka kada pustim... Mozda se ne slaze sa telefonom,ne znam... M2 note je u pitanju.
Najnovija verzija sa amazon prodavnice.

kada OGYoutube player ostane u task manager-u i posle nekog vremena hoću da ga pokrenem,samo vrti kružić i ništa se ne dešava dok god ne odem u apps manager u settings-u i ugasim aplikaciju odatle......kada se posle toga startuje radi sve normalno.Da li je ovo normalno ili meni nešto promiče?!?

Meni je ona black varijanta mnogo prijatnija.

Pa za pocetak moze u background bez prekida reprodukcije, ponavljanje jedne pesme ili cele liste, preskakanje pesama iz status bara, veoma lagano pravljenje playlista itd. Meni mnogo bolje resenje od zvanicne YT aplikacije.
Kako gledaš video dok je u background? Ili ima neki mini floating Windows?

Ne gleda video nego sluša muziku verovatno, stoji mu na multitaskingu. :-D

kada OGYoutube player ostane u task manager-u i posle nekog vremena hoću da ga pokrenem,samo vrti kružić i ništa se ne dešava dok god ne odem u apps manager u settings-u i ugasim aplikaciju odatle......kada se posle toga startuje radi sve normalno.Da li je ovo normalno ili meni nešto promiče?!?

Instaliraš FireTube i sve radi - http://www.amazon.com/PalmerinTech-FireTube/dp/B00OZXX7AI
Download - https://drive.google.com/folderview?id=0BybxZFtPcHnUZDh2VnFlRU9FMkk&usp=sharing

zasto meni sve te aplikacije sto pustaju samo muziku sa youtube, ne rade kako treba...

edit: evo skinuo sam najnoviju verziju firetube, sada mi pocinju pesme brze.... ali cini mi se da skida i video u pozadini,tj ne stedi mi podatke, znaci isti djavo pustao sa videom ili bez...

Poslednja izmena:
hvala @Danilo Pantelić na pomoći medjutim FireTube mi ne radi posao jer mi trebaju "Subscriptions" pod jedan......snimanje i nije toliko bitno..............voleo bih nešto kao Protube za iOS da mi se aplikacija otvori na "subscriptions" i da može da se podesi kvalitet videa...................

Nazad
Vrh Dno