Šta je novo?

Aplikacije za Android OS - DISKUSIJA, PITANJA I ODGOVORI

Meni lifetime jutros stiglo, možda ima veze što ja mnogo koristim whatsapp
5eba31914f045b0fa415ddd876f74780.jpg

Meni pre 2min. Super izgleda :)

Мени скоро искочило обавештење да је заувек и исто је као слика изнад и не мрда се..

Juce mi iskocilo lifetime, posle par minuta da imam do kraja februara. Jutros ponovo lifetime. Isto mnogo koristim wa, po ceo dan, 1 telefon mi maltene samo za njega sluzi.
Na sta se odnosi obavestenje, na obican wa ili na neku placenu verziju?

Meni samo jutros obavestenje izaslo. Zadnjih pola godine ga i ne koristim nesto posebno ali do tog period bukvalno ni palio Viber nisam.

^^na običan se odnosi.

I meni izbacilo i sad stoji lifetime. Verovatno svima stize polako, nisam ga nesto preterano koristio.

Ја га користим сваки дан доста, и избацило ми lifetime и тако стоји..

Treba mi predlog za dobar offline rečnik engleskog (može englesko-engleski), koji bi nekako mogao da se koristi prilikom čitanja EPUBa, PDFa, web stranica (za ovo poslednje svakako ne mora offline rečnik ;) )

Bilo bi super da se npr. reč selektuje pa da se preko SHARE opcije prosledi u taj rečnik.
Ja koristim program Text Aide, koji ima nekoliko funkcija, uključujući i rečnik.
Selektuješ reč, ideš na tri tačkice koje ti se pojave iza Copy, Paste i ekipe i otvoriš tu rečnik sa tom rečju već pronađenom u rečniku.

Ja WA upalim greškom ponekad, a isto sam dobio lifetime, tako da nije po učinku, ne morate se svi redom prijavljivati :D

Naravno da nije.. Pa od juce je servis free,svima ce u tom delu pre ili kasnije pisati lifetime

Imam placenu verziju WA i juce mi je stiglo lifetime... Verovatno nesto cackaju. Inace sve sljaka normalno.

Ne cackaju nista vec aplikacija zvanicno postaje skroz besplatna, svima ce to isto pisati. :

Sta znaci ovaj dpi kod youtube apk-a. Koju verziju skidati za Nexus6? Je l' zvanicna verzija 11 ili beta? Nesto mi freezuje YT (v10 zadnja) zato i hocu update.

No dpi, skini, ili pogledaj na apk mirror koja je oznaka za 2k ekrane

Нервира ме код јутјуба када гледам клипове из претплате, када сагледам клип и вратим се оно вратило на почетак..

Ne koristim yt tako, ali sada sam probao i u tabu subscriptions pamti gde si skrolovao.

Пробај да отвориш клип преко целог екрана па онда.. Памти када гледам клип без увеличавања на цео екран..

Sada cu da probam

Edit: pamti

Poslednja izmena:
Пробај да отвориш клип преко целог екрана па онда.. Памти када гледам клип без увеличавања на цео екран..
Probao... Isto se desava. Vraca na pocetak liste.

Testirao i na Nexus 5. Isto se desava.

Isto, kad se izadje iz full screen odmah me izbaci na klipove iz pretplate i to na pocetak liste. A ovako kada se spusti snimak pamti gde je bilo. I mene to izludjuje, pogotovo sto mi spusti snimak u cosak umesto da bude normalno gore, da mogu da spustam do komentara, itd.

Isto, kad se izadje iz full screen odmah me izbaci na klipove iz pretplate i to na pocetak liste. A ovako kada se spusti snimak pamti gde je bilo. I mene to izludjuje, pogotovo sto mi spusti snimak u cosak umesto da bude normalno gore, da mogu da spustam do komentara, itd.
Значи излудео сам, имам подугачку листу па као ***** после сваког клипа мотам пола сата доле..

Zasto koristite uopste YT aplikaciju? Ja koristim PVStar+ i odlicna je app.

Vrh Dno