fkloznica
Znamenit
- Učlanjen(a)
- 23.09.2010
- Poena
- 1,135
Meni lifetime jutros stiglo, možda ima veze što ja mnogo koristim whatsapp

Meni pre 2min. Super izgleda
Meni lifetime jutros stiglo, možda ima veze što ja mnogo koristim whatsapp
Pa koji ima jos?^^na običan se odnosi.
Ja koristim program Text Aide, koji ima nekoliko funkcija, uključujući i rečnik.Treba mi predlog za dobar offline rečnik engleskog (može englesko-engleski), koji bi nekako mogao da se koristi prilikom čitanja EPUBa, PDFa, web stranica (za ovo poslednje svakako ne mora offline rečnik)
Bilo bi super da se npr. reč selektuje pa da se preko SHARE opcije prosledi u taj rečnik.
Pa koji ima jos?
Na sta se odnosi obavestenje, na obican wa ili na neku placenu verziju?
Treba mi predlog za dobar offline rečnik engleskog (može englesko-engleski), koji bi nekako mogao da se koristi prilikom čitanja EPUBa, PDFa, web stranica (za ovo poslednje svakako ne mora offline rečnik)
Bilo bi super da se npr. reč selektuje pa da se preko SHARE opcije prosledi u taj rečnik.
Probao... Isto se desava. Vraca na pocetak liste.Пробај да отвориш клип преко целог екрана па онда.. Памти када гледам клип без увеличавања на цео екран..
Ето. Значи како коме.. А било је до скоро ок..Probao... Isto se desava. Vraca na pocetak liste.
Значи излудео сам, имам подугачку листу па као ***** после сваког клипа мотам пола сата доле..Isto, kad se izadje iz full screen odmah me izbaci na klipove iz pretplate i to na pocetak liste. A ovako kada se spusti snimak pamti gde je bilo. I mene to izludjuje, pogotovo sto mi spusti snimak u cosak umesto da bude normalno gore, da mogu da spustam do komentara, itd.
Shvatio si sta je problem. Do starije je verzije. M8 i Nexus 5 imaju v10.49... Probacu tu v11.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari