Šta je novo?

Aplikacije za Android OS - DISKUSIJA, PITANJA I ODGOVORI

Moze li neko da mi pomogne. Kad god udjem u chrom izbacuje mi poslednju stranu na kojoj sam bio. Ne znam sta da uradim a da mi to ne izbacuje?

Kloknes na kvadratić sa brojem u gornjem desnom uglu i onda x.
Na koji kvadratic?
41181c9668a641ac87423972520bd948.jpg

Ne samo to, nego ni kad uradiš clear data i probas unos koda nece nego sam preinstalirao apk :)
Daj ne zezaj, znam da je Titanium super tool i mnogo sam app odradio backup i restore i to odlicno ali me zanima Kako rafi sa Mobi Intesom, kako se tu ponasa, npr hocu da uradim upgrade na MM i hocu da vratim Intesa mobi iz backupa, sta ce biti, vrati app ali nista od login data?

Tako je, koliko ja znam nema rešenja za tu intesa aplikaciju sem ponovnog odlaska u banku po kod.

Treba detetu da zamenim MC 2GB novom od 32GB ali nam je komp u kvaru, kako to da izvedem odnosno jel mogu nekako kod mene u tel. da iskopinm sve sa kartice i prebacim na novu a da nije velika komplikaciaj?

Treba detetu da zamenim MC 2GB novom od 32GB ali nam je komp u kvaru, kako to da izvedem odnosno jel mogu nekako kod mene u tel. da iskopinm sve sa kartice i prebacim na novu a da nije velika komplikaciaj?
Па картица у твој телефон, преко неког file Explorera у неки фолдер на фону све копирај и после само обрнуто са новом картицом..

Probacu ujutru nadam se da ću uspeti pošto je već par dana panika zbog pune memorije [emoji4]

Ма просто, исто као на комп само на фон..

До апликације је, нема шансе да се бекапује успешно.

Imam jedno pitanje, izvinjavam se ako je vec postavljeno slicno. Hocu da kupim aplikaciju sa android marketa, tacnije igru(Football manager 2016 mobile). Kazite mi da li kada uradim hard reset ili kad uzmem novi telefon, moram ponovo da kupujem igru ili postoji neki nacin da je skinem ponovo posto sam je vec platio? Hvala.

Placene aplikacije su vezane za google nalog tako da kada se ulogujes na novom telefonu sve placene aplikacije ce ti biti dostupne.

Jel imate problem sa najnovijom verzijom fejsbuk i messenger aplikacije, kod mene na G3 i jedna i druga konstantno drze telefon budnim(awake).

Jel pronasao neko dobru aplikaciju za skidanje mp3 muzike a da radi na lolipopu?

Tinytunes?

Probacu bas.Sad sam poskidao oko 20ak pesama preko tubemate apk da me mine malo zelja. :)

Ima na ponekom huaweiju

Treba mi predlog za dobar offline rečnik engleskog (može englesko-engleski), koji bi nekako mogao da se koristi prilikom čitanja EPUBa, PDFa, web stranica (za ovo poslednje svakako ne mora offline rečnik ;) )

Bilo bi super da se npr. reč selektuje pa da se preko SHARE opcije prosledi u taj rečnik.

Nazad
Vrh Dno