Još samo kad bi ponuda bila kao u USA, kad bi imao titlove, i mi veće plate...http://www.b92.net/tehnopolis/vesti.php?yyyy=2016&mm=01&nav_id=1082583
Pustise nam Netflix, prvi mesec free.![]()
Koji popcorn? Jesi probao community version?Preko cega gledate filmove online, popcorn nesto ne radi kao sto je radio :-(
Nema još uvekna netflixu nema titlova? da se ne registrujem bez veze ako ih nema?
Цијена ситница...
мада, ако може скроз да замени кабловску и не звучи лоше
Prvih mesec dana korišćenja Netflixa u potpunosti je besplatno za sve nove korisnike, a svoj nalog možete napraviti na adresi netflix.com/rs. Ipak, kako biste započeli upotrebu ovog servisa neophodno je da odaberete jedan od tri pretplatnička plana: 7.99, 9.99 i 11.99 evra. Tek drugi plan pruža vam mogućnost da strimujete HD sadržaj, a kako je moguće gledati filmove na dva uređaja u isto vreme tj. putem dva naloga, podelite pretplatu sa drugom ili drugaricom i deset dolara odjednom postaje pet.
Internet Connection Speed Recommendations
Below are the Internet download speed recommendations per stream for playing movies and TV shows through Netflix.
0.5 Megabits per second - Required broadband connection speed
1.5 Megabits per second - Recommended broadband connection speed
3.0 Megabits per second - Recommended for SD quality
5.0 Megabits per second - Recommended for HD quality
25 Megabits per second - Recommended for Ultra HD quality
Preko cega gledate filmove online, popcorn nesto ne radi kao sto je radio :-(
Чекај, чекај, да не претражујем, нас четворица можемо да узмемо налог и гледамо без ограничења и не мора да смо близу типа комшилук?12 € podeliš za 4 čoveka - šta je to 3€ i to u 4K kvalitetu![]()
Чекај, чекај, да не претражујем, нас четворица можемо да узмемо налог и гледамо без ограничења и не мора да смо близу типа комшилук?
Чекај, чекај, да не претражујем, нас четворица можемо да узмемо налог и гледамо без ограничења и не мора да смо близу типа комшилук?
To + što sam ja većinu stvari koje me interesuju odavde gledao.
Deinstaliraj teslu pa opet instaliraj i omogući u opcijama.
Solid, koji u startu košta, ili FX koji je sličan, a fri, koji se plaća samo ako to treba dodatna funkcionalnost poput konektovanja na cloud ili FTP servere.Može preporuka za dobar file manager, da ima sve kao es file explorer al bez bloata?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari