Znaci bt 4.0 je fail po tom pitanju, eeeeeee. Samo ona usteda energije je tu korisna, u audio streming modu.^^ Ne može...
Send Anywhere
Probaj isto ovuКоју flashlight апликацију, по могућству што лаганију и без додатних глупости?
https://play.google.com/store/apps/details?id=nextapp.websharingSad ga koristim. Uzasno sporo prebacuje. Ne vredi
Hm, meni baš brzo prebacuje.Sad ga koristim. Uzasno sporo prebacuje. Ne vredi
I meni, od svih sličnih aplikacija Send Anywhere mi najbrže prebacuje.Hm, meni baš brzo prebacuje.
da li neko ima ideju šta da radim sa nalogom da bih mogao da se pretplatim na google music, naime, ne mogu ni sa telefona, ni sa kompa, a g. support mi ne odgovara
Pogledajte prilog 188560
a na kompu mi izbacuje address mismatch error
sve ostalo mi uredno radi, kupujem aplikacije, čak i muziku (ustvari, kupio sam samo jednu stvar da isprobam)
FolderSync i SMB je najbolja opcija.
Pa promeni adresu u walletu.da li neko ima ideju šta da radim sa nalogom da bih mogao da se pretplatim na google music, naime, ne mogu ni sa telefona, ni sa kompa, a g. support mi ne odgovara
Pogledajte prilog 188560
a na kompu mi izbacuje address mismatch error
sve ostalo mi uredno radi, kupujem aplikacije, čak i muziku (ustvari, kupio sam samo jednu stvar da isprobam)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari