Šta je novo?

Aplikacije za Android OS - DISKUSIJA, PITANJA I ODGOVORI

Коју flashlight апликацију, по могућству што лаганију и без додатних глупости?

Koju aplikaciju biste preporucili za slanje audio fajlova sa kompa na telefon preko wifi-a? Share it me zeza zadnje vreme

Jel u Spotify beta ne može da se čuvaju pesme offline?

El neko uspeo da salhe fajlove preko bt 4.0 standarda, ono uparivanje preko bt a transfer ide preko wifi-a, ja to nosam izvalio... Nit na laptopu niti na kompu, a sve je setovano za to, cak i prikaceni klienti na istu wifi mrezu.

Meni radi normalno, za pesmu mu treba par sekundi.
Probaj superbeam.

Poslednja izmena:
FolderSync i SMB je najbolja opcija. Ja sam duze vreme koristio dok nesto nisam zeznuo na kompu pa posle nisam mogao nikako da povezem. Ali sve je do tada radilo perfektno, i narodna verzija radi bez problema, ali i Lite obavlja posao. Ne mora nista na kompu da se instalira dodatno, samo da se poveze i to je to, seruje se folder i sredi aplikacija na telefonu. Bolje od toga nisam uspeo da nadjem, sve drugo zahteva da se instalira na racunaru ili ima bezveze opcije. Pre par nedelja sam koristio Cheetah Sync ali nije to bilo to. Ovako sam na FolderSync bio miran, povezem foldere, cim promenim nesto na racunaru, to menja i na telefonu, i obrnuto. Sluzilo mi je za muziku jer me je mrzelo da stalno prebacujem preko USBa, pa jos i da gledam sta sam gde obrisao.

da li neko ima ideju šta da radim sa nalogom da bih mogao da se pretplatim na google music, naime, ne mogu ni sa telefona, ni sa kompa, a g. support mi ne odgovara

uploadfromtaptalk1451327908161.png

a na kompu mi izbacuje address mismatch error

sve ostalo mi uredno radi, kupujem aplikacije, čak i muziku (ustvari, kupio sam samo jednu stvar da isprobam)

da li neko ima ideju šta da radim sa nalogom da bih mogao da se pretplatim na google music, naime, ne mogu ni sa telefona, ni sa kompa, a g. support mi ne odgovara

Pogledajte prilog 188560

sve ostalo mi uredno radi, kupujem aplikacije, čak i muziku (ustvari, kupio sam samo jednu stvar da isprobam)

Управо ово сам хтео и сам да питам, идентична ситуација. Брисао сам кеш и дата...

Nikad cuo za ovu app, ali deluje zanimljivo...

http://www.androidpolice.com/2015/1...deo-capture-to-select-android-devices-for-10/

The current list of devices that adhere to this level of support are as follows:

Acer: GT-810

Google: Nexus 6P, Nexus 5, Nexus 9 LTE, Nexus 9, Nexus 6, Nexus 5X

Intel: SurfTab xintron i 7.0, Cloudpad One 7.0

LGE: V10, LG G Vista 2, LG G Flex2, LG G4

Nvidia: SHIELD Tablet

Sharp: AQUOS SERIE SHV32, AQUOS Compact SH-02H, AQUOS Xx, AQUOS ZETA SH-01H, AQUOS ZETA SH-03G, AQUOS Xx2 mini

Samsung: Galaxy S6, Galaxy S6 Edge+, Galaxy Note5, Galaxy S6 Edge

Symphony Teleca: OnePlus2, hudl 2

Pogledajte prilog 188560

Pa promeni adresu u walletu.
Stavi svuda Srbiju.

Da li nekome instagram u poslednje vreme izbacuje nerealno mnogo reklama ? Ranije je na 50,100 slika dolazila 1 sada na svakih 5 po 1.. Postoji li nekakvo resenje ?

Da, to sam i ja primetio, adaway ne pomaže tu :)

Mora da su pojacali reklame pred novu god. Stoka

Na osnovu čega ide to sa reklamama, region ili šta već? Znam da je to uvedeno ali na osnovu čega imam tu ludu sreću da nemam reklame?

Zavisi od "provajdera" reklama - najčešći su AdMob (Google rešenje - u prevodu imaju bazu informacija) i MoPub ...
Kako nemaš nemam pojma, ja imam :)

Najiskrenije, na prste jedne ruke da nabrojim koliko sam ih do sada ukupno video... Ok, znači da znam šta da očekujem u budućnosti :)

Nazad
Vrh Dno