Šta je novo?

Aplikacije za Android OS - DISKUSIJA, PITANJA I ODGOVORI

Ne znam ja koristim "nov" quickpic, apdejtujem je, nisam primetio ikakve izmene osim dodavanja njihovog cm cloud-a backup-a. Za sada mi jos nista ne smeta, videcemo u buducnosti.

U zadnje vreme par dana mi se ovo pojavljuje na viberu...da li neko zna sta se desava?

b1c145f2f1b95ab477ce9db8c2c42b1b.jpg

Instalirao Dolphin browser i ono sto sam odmah primetio je brzina u odnosu na Operu for android.

Šta se dešava sa pomenutom Operem? Svaki put kad minimizujem i opet otvorim Operu vidim na sekund tu stranu učitanu, ali odmah jedne opet da je učitava.
Jel to normalno i kako da se isključi to, ako može?

To je do tvog telefona, sve zavisi kako telefon barata ramom.

to se i meni dešava sa Chromeom, i vrlo je iritantno, i na fonu sa 3 i na fonu sa 4GB RAM-a.

NIje bitna kolicina vec na koji nacin koristi.

meni se i dalje na 6.0 beti javlja ovo

No more jumpy cursor/text duplication issues in Chrome or apps that use web views

Ja sam kupio tapatalk preko androidpit sada ne mogu nikako da aktiviram full verziju...ni ne znam kako.

Каква фул верзија, зар није Тапаталк скроз бесплатан?
Jeste free, ali postoji VIP status, to jest... piše sve na gplay-u.
Dexxy, kontaktiraj support, u changelogu poslednje verzije se spominje da se nekima dešava ta situacija.

Не пише све. Пише да их контактира ко је купио раније а нема сад ВИП статус. Да будем детаљнији, каква фул верзија, јел има неке функције које обична нема? Или само да ми сија дијамант поред username!?

Tebi već "sija dijamant pored username".
Koliko videh changelog, VIP nemaju reklame u Tapatalk.

2c965553bb9e062abc6bcdace8536daa.jpg

Poslednja izmena:
Reklame? Ja to nisam video a nemam tu vip titulu :-D

Rade li vam Bokijeve vlc liste na iptv-u?
Meni vec duze vremena ne rade, samo vrti..

Nazad
Vrh Dno