Haha... Extra... Hvala. Jel imaš za još neku promo kodove?![]()
THANKYOU
BONUS123
Haha... Extra... Hvala. Jel imaš za još neku promo kodove?![]()
Kad smo već kod toga, sestra ima Jiayu G3 sa starim mtk procesorom i 4.1 verzijom androida, i dešava joj se često da joj nešto jede bateriju u stanju mirovanja. Zanima me koja bi aplikacija najbolje mogla da pomogne u optimizaciji potrošnje baterije?Rekao bih da nema push i mnogo je agresivniji.
Sjajna app samo smara sto ne moze da se iskljuci slideshow.Tapet, https://play.google.com/store/apps/details?id=com.sharpregion.tapet&hl=en
Heh, postoji li tako nešto za PC Windows?
A kako se uopšte uključuje?
THANKYOU je bruka kako dobro izgleda [emoji4]
To je tema za swiftkey tastaturu.Kakva je to app?
Kada postavis wall preko nje, automatski se ukljucuje menjanje wallpapera
A iskljucuje se u settings
Zanemari ovaj odgovor. Zaboravio sam da podesim dozvolu da Tapet može da radi u pozadini.Postavio sam jedan wp preko nje a i dalje stoji taj isti iako je prošlo 15 min na koliko je namesten interval za promenu a uključena je ta opcija za promenu.
Ljudi jel ima neko problem sa Facebook aplikacijom? Kad mi je ukljucen mobilni net, uopste nece da mi refresuje home stranicu, samo izbaci poruku can't connect. Ostale sajtove i aplikacije rade normalno. A preko Wi-Fi - ja mi radi Facebook.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari