Šta je novo?

Aplikacije za Android OS - DISKUSIJA, PITANJA I ODGOVORI

I meni se thankyou sviđa... Daj te još neku ako neko zna... :)

Rekao bih da nema push i mnogo je agresivniji.
Kad smo već kod toga, sestra ima Jiayu G3 sa starim mtk procesorom i 4.1 verzijom androida, i dešava joj se često da joj nešto jede bateriju u stanju mirovanja. Zanima me koja bi aplikacija najbolje mogla da pomogne u optimizaciji potrošnje baterije?

Drugo, skinuo sam tu SwiftKey tastaturu i zaista nije loša, jedino što mi smeta jesu ovi tasteri za š, đ, č, ć, ž. Na smart keyboard dobijali su se dugim pritiskom na c, s, d, z... Zanima me postoji li i ovde mogućnost za tako nešto, s obzirom da mi se čini kao da imam previše tastera, suviše su sitni i često mi se dešava da ih promašim, a nemam čak ni debele prste :)

Postoji, izaberi u podešavanjima jezika standardan qwerty raspored, ja tako koristim.

Verovatno postoji posebna tema, ali ipak da pohvalim novu Bencmark aplikaciju. Napokon nešto dostojno ovome sajtu i konačno material dizajn!

Ova nova aplikacija je odlicna, vidi se da ovi koji su pravili znaju posao, bas je smooth i jako lepo radi.

Uf odlicna sada vredi instalacije :-D mada bench vesti se mogu pratiti i preko tapatalka ;-) pohvale za Material dizajn, npr Google + vise koristim zbog samog GUI-a nego sto mi realno potreban :-D

Јел још неком не ради како треба ова глупост од апликације звана Messenger? Не ради звук, само вибрира, кад сам на компу на фб и даље ми стижу нотификације, па кад уђем у њих онда ми учитава све поруке као да нисам ниједну видео. Обрисао па поново инст. али ништа

Мени такође све исто, не могу да направе крштену апликацију па то ти је.. То је једноставно до верзије, можемо само да чекамо апдејт и да се надамо да ће да исправи нешто.

Isto, mnogo problema. Stigne mi poruka, procitam je u otvorenom chat headsu, gore mi i dalje stoji ikonica sa notifikacijom da je stigla nova poruka. Tek kad zatvorim i ponovo otvorim head, skloni se. Citanje na kompu ne pomaze, i dalje ostaje obavestenje, za zvuk ne znam jer mi je sve uvek na vibraciji. Ali haos je aplikacija u poslednjih par verzija.

Kada postavis wall preko nje, automatski se ukljucuje menjanje wallpapera

A iskljucuje se u settings

9718a8be3e223e75fabd4b6bb8de0ecd.jpg

Pokidala nova Benchmark aplikacija, verovatno najbolje dizajnirana domaća aplikacija. Svaka cast kreatoru.
Još kad se stavi ova nocna tema, milina.

Poslednja izmena:
Kada postavis wall preko nje, automatski se ukljucuje menjanje wallpapera

A iskljucuje se u settings

Postavio sam jedan wp preko nje a i dalje stoji taj isti iako je prošlo 15 min na koliko je namesten interval za promenu a uključena je ta opcija za promenu.

Ljudi jel ima neko problem sa Facebook aplikacijom? Kad mi je ukljucen mobilni net, uopste nece da mi refresuje home stranicu, samo izbaci poruku can't connect. Ostale sajtove i aplikacije rade normalno. A preko Wi-Fi - ja mi radi Facebook.

Postavio sam jedan wp preko nje a i dalje stoji taj isti iako je prošlo 15 min na koliko je namesten interval za promenu a uključena je ta opcija za promenu.
Zanemari ovaj odgovor. Zaboravio sam da podesim dozvolu da Tapet može da radi u pozadini. :D

Ljudi jel ima neko problem sa Facebook aplikacijom? Kad mi je ukljucen mobilni net, uopste nece da mi refresuje home stranicu, samo izbaci poruku can't connect. Ostale sajtove i aplikacije rade normalno. A preko Wi-Fi - ja mi radi Facebook.

Kod mene isti problem zadnje 3 verzije. Ako ti nije mrsko, predji na betu, mislim da su resili taj bug.

Dropbox ima mogućnost da automatski svaku napravljenu fotografiju prebacuje na Dropbox. Može li to da radi na Google Drive? Ne nalazim u njemu opciju za tako nešto. A vidim da ima neka aplikacija Autosync for Google Drive koja valjda to radi. Da li je moguće da Google nije napravio tako nešto unutar Drive već moraju da se koriste dodatne apoliakacije? Ako moraju koja vam se pokazala kao dobra, ova Autosync for Google Drive ili neka druga?

Vrh Dno