Šta je novo?

Aplikacije za Android OS - DISKUSIJA, PITANJA I ODGOVORI

Uh, ja se uvek obradujem kad vidim Megu. Uvek ide full brzina od prve sekunde.

Lepo otvoris link, kad ti kaze da treba da skines app cuknes tri cakice, stikliras da ucita desktop view i stavis da se skida. Mozda vas muci jer se ne pojavi u notification baru sa sve procentima, krene ili da pokazuje na sred stranice ili dole na dnu skroz, ali skida i kad je zakljucan telefon. Kada skine samo na kraju iskoci u notifikacijama da je skinuto, i to je to. :)

Mislis da ih kao drzi u ram-u, da ne ispadaju? Xposed mora koliko znam.

Kao kroz maglu se sećam (a možda grešim) da u nekim verzijama androida u podešavanjima može to da se uradi. Ali valjda ce se neko javiti...

Ne bih znao gde da pitam pa evo ovde :
Koji cloud servis daje informaciju koliko puta je skinut određeni fajl koji je uploadovan na taj servis? Postoji li uopšte u nekom takva opcija?

Čini mi se da mediafire to radi. Za ostale ne znam, jer nikada nisam gledao.

Jel ima neka Camera aplikacija sa opcijom za stabilise image? Samsugova cam app to ima ali aosp ne, i ne može da se ubaci iz samsung roma na custom, ne radi bez sammy frameworka.

Jel ima neka Camera aplikacija sa opcijom za stabilise image? Samsugova cam app to ima ali aosp ne, i ne može da se ubaci iz samsung roma na custom, ne radi bez sammy frameworka.

a better camera ima neku stabilizaciju

Sto se tice fb-a, morao sam da izbacim Lite verziju zbog dve ozbiljne mane: slike ne mogu da se zumiraju i ne mogu da se gledaju klipovi. Da li je tako i kod ostalih koji imaju Lite?

Dok to ne rese ostajem na officiall app, valjda ce neka od sledecih verzija Lite-a to ispraviti...

Ja lite koristim jer u sustini i ne visim mnogo na fejsu na fonu, odgovorim nekad na poruku kad je hitno i to je to, ne treba mi ona official verzija za to da mi bzvz jede ram i bateriju.

Ima neki kanali koji seckaju ali ima dosta koji dobro rade. Ja inače imam net od 20mb i evo trenutno arene rade super a sport klub secka na po 20sek...a noćas bilo obrnuto, ko zna, momda neko opterećenje ili slično naiđe

Meni sad arena secka na 10ak sekundi. 25mb net. I na posle minut 2 kaze Unable to play video.
Dobar je kvalitet, ne znam jel moze negde da se smanji pa da proba pustiti.

Znam da se ranije pisalo ali ne mogu da nađem koji audio player za puštanje direktorijuma preporučujete? Besplatan ako može jer neće mi mnogo trebati.

Jet player zavrsava posao

Hvala, probaću ga.

Zbog navedenog problema sa Viberom vise ga ne koristim. Presao na whatsapp. Imam jednu preporuku za sve Line i Telegram. Neverovatno su dobre aplikacine . Brze, stabilne, za svaku preporuku! Eto, koga bude smorio Viber da zna da ima alternativa.

jos kad bi nasi prijatelji koristili Line i Telegram :d

Nema, dok se većina ne prebaci na Whatsapp ima da oteknemo... Viber je katastrofa.

Tek sam sad vidio da je izašla Whoscored zvanična aplikacija za Android. Ko prati fudbalsku statistiku neka skine ipak su oni vodeći sajt što se toga tice, mada ne znam, ali fali dosta opcija koje ima na desktopu, nadam se da je to zbog rane faze.

Koja beše dobra aplikacija za "skeniranje", skoro se spominjalo, al ne mogu da nađem?

Vrh Dno