Šta je novo?

Aplikacije za Android OS - DISKUSIJA, PITANJA I ODGOVORI

Ladno su mi ovi iz Vibera poslali ovaj mail

Your number was blocked on Viber because it was reported as a source of spam or as a result of unusual activity. The account has been automatically added to a block list and can not be unblocked.

No further information is available at this time. Please do not reply to this e-mail.

Best regards, 
Orlando 
Viber Support Team 
Quick question? Tweet to@ViberHelp 

Prosto ne mogu da verujem...

Ne zaboravi da ih castis sa jednom zvezdicom i kopijom njihove poruke u komentaru.

Znaci vise nikad neces moci da koristis viber na tom broju?
Koja glupost
Probaj da otvoris support ticket pa ih pitaj tamo.

Verovatno da necu, ne znam. To sa komentarom i zvezdicom svakako. Prosto ne mogu da verujem kakvi amateri. Bez ikakve najave i povoda...

A šta im piše u ToS? Jesi li radio nešto od toga? Garant te je neko prijavio od ljudi iz imenika.

Ma nista, nisam radio... Standardan chat sa ljudima. Zato sam i ispizdeo.

Као да ми се побољшала батерија са новим гугл сервисима...

^ u protivnom, dobiješ ovo:
2ce4fde043c98fed53d036304b5e4b6c.jpg

Ja sam isto tako mislio da pustim sam da se azurira, pa san proverio koju verziju imam. Ispalo je da mi pise da je neka daleko starija, cini mi se 7.5.x, sto mi je bilo cudno. Pa sam skinuo ovu novu i instalirao i sve je bilo u redu.

Sta da instaliram da mogu da gledam na primer arenu3 preko neta, imam flash player ali mi i dalje izbacuje da fali neka komponenta i da ne moze da pokrene? :/

Kada vidim ovu megu povraca mi se :) nikada nista ne mogu da skinem sa nje.
Moze neko kada skine da mi sibne neki drugi link na pm,tipa dropbox,drive itd itd

Ja imam samo megu na telefonu, a preko telefona sam uradio backup i upload

Ma dobro kapiram :)
Hvala na uploadu u svakom slucaju ;)
Edit:
Skinuo. Bas dobra apk. Hvala !

Poslednja izmena:
Znas koliko sam se ja iznervirao kad sam skontao da moram da skinem aplikaciju mege da bi skinuo nesto sa sajta, haos.
Nisam bio blizu kompa a trebalo mi, pa sam ipak skinuo aplikaciju samo zbog toga, i naravno, ostavio im 1* review.

Moze da se skine ako otvoris stranicu u desktop modu. Mada ja ni tako nisam uspeo ;)

Vrh Dno