Nikakva zloba. Zena nasla blok aplikaciju za pozive i instalirala je. Ko da zensko zanima kako se blokiranje tacno vrsi.
AOSP Gallery.[emoji110]@telep
Znam, odlicna je. Nego reko da vidim da li neko ima iskustva sa nekom drugom pa da probam nju.
Quickpic ili piktures.Koju app preporucujete za Galery? Koristio sam QuickPick.
Kao što ti je neko rekao, default kalendar pruža sve to.Dajte predlog za neku jednostavnu i free aplikaciju-podsetnik, po uzoru na one na Nokijama serije 40?
Znači, da izaberem datum, vreme i šta da piše, a da tog datuma i u toliko sati telefon zazvoni i da mi na ekranu prikaže kratku poruku.
Ništa osim toga nije potrebno, naročito ne veza sa Google nalogom, cloud i slične novotarije![]()
G photos je dobar samo za bekap, za pregledanje slika mi se ne svidja.Quickpic ili piktures.
Instaliran mi je i Google photos, ali samo zbog backupa.
Ogromne preporuke za Netease Cloud Music! Ne skidam se sa nje! hehehe Odlicna app, kakav bre Sporify, Deezer, ova free alternativa je super, ima ogromnu bazu pesama, mozes da nadjes sve sto hoces, jedina mana je sto je na kineskom, ali se moze naci i na engleskom na xda.
a. Hm, probao sam par puta (na 2 telefona i na tabletu), ali to nije išlo baš kako sam zamislioa. Kao što ti je neko rekao, default kalendar pruža sve to.
b. Puno znači da sačuvaš sve kontakte ili rodjendane na google serverima.
Google Play Music radi baš toZnaš li možda (ili neko od članova) da li postoji neki Cloud servis gde bih lagerovao svoju muziku i odatle nekom apk, ili kako god, slušao na telefonu bez skidanja albuma?
Kao što rekoše Google Play Music. Samo, sve to se uvek kešira na telefonu, posle prvog streama. Ako nemaš dovoljno memorije, neće ti ovo značiti mnogo.Znaš li možda (ili neko od članova) da li postoji neki Cloud servis gde bih lagerovao svoju muziku i odatle nekom apk, ili kako god, slušao na telefonu bez skidanja albuma?
Ovo ne ispunjava nijedan od dva kriterijuma
Nego, zna li neko neki lep FREE icon-pack u kome ikonice nisu okrugle ili četvrtaste (i slično), već je svaka ikonica oblika onoga što predstavlja? Takođe, te ikonice ne bi trebalo da budu flat/material/whatever, nego 3D (ili lepe 2D) Znači, ovako nešto:
Pa da.Aha, tako znaci, pa dobro i to je nesto![]()
Ni tvoj ne ispunjava,pa nikom ništa.Ovo ne ispunjava nijedan od dva kriterijuma
Ovo nije klasican 3D, ali meni je dopadljivo - https://play.google.com/store/apps/details?id=com.xonyxltd.icon.silhouettedonate
Ima li neka app za gledanje filmova sa prevodom? Neko mi rece popcorn ili tako nesto.
Ni tvoj ne ispunjava,pa nikom ništa.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari