Šta je novo?

Aplikacije za Android OS - DISKUSIJA, PITANJA I ODGOVORI

Tek sam sad vidio da je izašla Whoscored zvanična aplikacija za Android. Ko prati fudbalsku statistiku neka skine ipak su oni vodeći sajt što se toga tice, mada ne znam, ali fali dosta opcija koje ima na desktopu, nadam se da je to zbog rane faze.
Svi oni koriste podatke od opte.
Squawka je takođe dobar sajt (makar što se tiče informacija i analiza). Sam sajt i aplikacija su već lošiji.

Svi oni koriste podatke od opte.
Squawka je takođe dobar sajt (makar što se tiče informacija i analiza). Sam sajt i aplikacija su već lošiji.
Da i 442 takodje. Ali whoscored po meni daleko najviše sadržaja, pogotovo za premije ligu.

I inače za one koji ne znaju, nije to sajt za rezultate već za statistiku, naravno pod to spadaju i rezultati ali obuhvaćene su jače lige.

Poslednja izmena:
Da i 442 takodje. Ali whoscored po meni daleko najviše sadržaja, pogotovo za premije ligu.

I inače za one koji ne znaju, nije to sajt za rezultate već za statistiku, naravno pod to spadaju i rezultati ali obuhvaćene su jače lige.
Ja zato volim da čitam squawka. Osim rezultata i statistike (za koju imaju dobro osmišljena upoređivanja), dosta često pišu originalne tekstove za aktuelne događaje (utakmice, transfere i slično).
I oni su najviše okrenuti premijer ligi.

Ja zato volim da čitam squawka. Osim rezultata i statistike (za koju imaju dobro osmišljena upoređivanja), dosta često pišu originalne tekstove za aktuelne događaje (utakmice, transfere i slično).
I oni su najviše okrenuti premijer ligi.
Čitam ja dosta tih. Pogotovo jer pratim klub iz premijer lige i onda češljam sve moguće sajtove. Za početak dobro je bilo kakva aplikacija, mada ovo šturo izgleda u poređenju sa desktop verzijama bilo kojeg od ovih gore navedenih sajtova.

Poštovani forumaši, našao sam jednu neverovatnu listu sa više od 2500kanala (među njima više od 200 domaćih kanala filmskih, sportskih, muzičkih...) lista se može gledati na telefonuu, kompjuteruu, tabletu.. Svud je dobra slika, mogu reći vrhunska. Za gledanje je potreban VlC player.
Lista je besplatna. Svi kanali rade. Do kada će raditi ne znam ali imam nameru da svaki kanal kad prestane da radi zamenim sa streamom koji nađem da radi.
Pišem u ovoj temi jer ovu temu najviše posećujem.

http://www.mediafire.com/download/bj0ccajwjwosohb/Premijum_lista.m3u

Ako je pravilima foruma zabranjeno postaviti listu, molim moderaciju da samo link obriše a svi forumaši mi se mogu javiti porukom i poslaću im.

Pozdrav

Vidiš to nisam znao, a godinama koristim FlashScore i sada SofaScore...

Da probamo dakle https://play.google.com/store/apps/details?id=com.whoscored

Edit: koska je
Ovo je moj teren... Preporuka za sve, Betscore! Za sve one koji igraju kladionicu pa im trebaju rezultati nizih liga. Tacni, precizni, odabir notifikacije (gol, kartoni, half time, full time...) Najpreglednija aplikacija, selekcija sportova, liga. Pregled kvota na svetskim kladionocama. I za one kojima treba promet kvota na trzistu all4sport. Takodje preporuka.

Dajte preporuku za aplikaciju kod krađe telefona.
Da može da se uključe kamere, zvuk... Dobro bi bilo da može da se pristupi SMS porukama i Viberu.

P. S. Računam da se sve one sakriju da ne može lopov da ih vidi, prepozna i eventualno izbaci.

Mislim da je avast anti-theft odlična opcija, instalira se kao sistemska app, ima dosta opcija i mislim da ima opciju da ne može da se deinstalira hard resetom, ali mislim da treba root.

Viber je katastrofa.
Zašto tako misliš? Ja ga koristim dugo, ne primećujem neke bitne nedostatke. Jednostavan je, pouzdan, pregledan, radi sasvim OK.

E, sad... WhatsApp nisam još probao (svi koji su meni važni koriste Viber, ne sećam se da sam kod nekoga video WA), ali me interesuje šta to ne valja kod Vibera.

WhatsApp u odnosu na Viber trosi daleko manje baterije pri konstantnom koriscenju. Dakle, 4-5 sati non stop kuckanja slanja slika itd...

Inace ni meni Viber ne pravi nikakve probleme.

Zašto tako misliš? Ja ga koristim dugo, ne primećujem neke bitne nedostatke. Jednostavan je, pouzdan, pregledan, radi sasvim OK.

E, sad... WhatsApp nisam još probao (svi koji su meni važni koriste Viber, ne sećam se da sam kod nekoga video WA), ali me interesuje šta to ne valja kod Vibera.
Viber mi pravi problem na S5ici, blokira mi kameru posle nekog vremena i izbaci mi " camera failed" i moram u restart fona, drugo ne pomaže... Vidim da i bateriju srche, zauzima nerealno mnogo resursa i prave ga polako ali sigurno na težak bloat... Ko hoće može da me nadje na Fb Messenger - u/ Hangouts /Whatsapp / Gmail... Malo li je??? ... Jel mora i Viber? I koliko sam primetio Viber je najzahtevniji po pitanju kvaliteta i brzine neta za poziv u odnosu na gore navedene programe, tako da, još jedan glas protiv Vibera.

Aha, kontam sada :) Ja nemam nikakve probleme sa Viberom (ni sada, na LG Spirit/Android 5, ni pre, na Samsung S Advance/Android 2.3), a povremeno koristim i video čet preko njega. Uz to, ja telefon restartujem jednom mesečno ;)

Što se tiče kvaliteta veze i zahtevnosti, meni je tu Viber takođe odličan, svakako bolji nego npr. Hangouts ili Skype. FB messanger nisam nikada probao, tako da ne mogu njega da komentarišem.

E, sad... Da li je Viber "bloatware"? Pa, ne bih rekao, s obzirom da ima jako malo opcija :)

Nema ni material dizajn, stikera i ostalih igrica džidža-bidža koliko hoćeš...
Osim što je bloat, meni se uvek učitavao od nule i tako dodatno trošio bateriju :)

WhatsApp i nema zime - ima sve osim video poziva (mada to mi baš retko treba)

Nikad mi nijedan stiker nije izasao u notifikacijama...Ponekad vidim reklamu u samom programu, nije nista strasno tapnuti onaj X.

Kod mene (ni na novom ni na starom telefonu, baš kao ni na ženinom i sestrinom telefonu) stikeri se nikada nisu sami skidali ili apdejtovali... Nisam nikada čuo da se to nekome dešava, niti sam video takvu notifikaciju.

@ Danilo: heh, pošto je meni "material design" skroz bezveze, sve što ne koristi tu vrstu dizajna meni je super :) Mada, iskreno, meni Viber izgleda suviše "material", bar za moj ukus.

Sve najgore o Viberu... Prosto kad covek dodje do nekog problema shvati sta valja a sta ne. Kao sto sam vec pisao. Viber me je blokirao bez ikakvog povoda, najave, obavestenja. Support ne postoji. Bezuspesno slao mailove u nadi da cu dobiti odgovor na problem, ma ni odgovor nisam dobijao... Ostao mi je whatsapp za koji nemam znacajnije primedbe. A tu su i altrnative Line i Telegram...

Wa je brži i troši duplo manje resursa pa ti vidi :)
Viber i Skype laptop, WhatsApp telefon i nema zime...

Vid' ovog - na 40C samo ponavlja kako "nema zime" :) Pa, bre, nema sad zime ni sa telefonom ni bez njega ;)

Mogao bih da probam WA, samo da prvo nateram još nekoga da ga instalira :) Da li i WA "vuče" brojeve iz imenika ili se registruje kao Skype?

Vid' ovog - na 40C samo ponavlja kako "nema zime" :) Pa, bre, nema sad zime ni sa telefonom ni bez njega ;)

Mogao bih da probam WA, samo da prvo nateram još nekoga da ga instalira :) Da li i WA "vuče" brojeve iz imenika ili se registruje kao Skype?
Vuce brojeve iz imenika

Vrh Dno