Šta je novo?

Aplikacije za Android OS - DISKUSIJA, PITANJA I ODGOVORI

Jel ima neki icon pack u fazonu ovih prvih 7 ikonica:

a108420b00dea4926e1562409abe7baa.jpg

Znači kombinacija crne bele i zlatne boje. Mislim moze preporuka i u crno belom fazonu. Paid ili free nebitno.

Da nema Vertumus neke u tom fazonu?

Isteklo vreme za edit: po mogućnosti kvadratne ikonice ne okrugle. Mada ako nema ništa mogu i okrugle.

Nešto sam trazio po Play store-u i nema nikakvih zanimljivih i pola ivon packova je outdated a druga polovina nema ikone za naše aplikacije.

Vertumusa добро де исто је :D

^ E pa nisam razumeo da je u pitanju šala.

U prevodu, još manja aplikacija koja je preimenovana u messenger. :)

[emoji6] [emoji106]

Super ako radi, probacu i ja. Do sada sam imao na telefonu i obican fb apk i lite, pa sam lite koristio samo za poruke. Mesenger je odavno izbacen.

Edit: ne radi kod mene [emoji57]

Edit 2: proradio je [emoji4]
Samo da vidimo da li pokazuje notifikacije, pa da brisem Lite.
Ipak ne rade notifikacije [emoji57]

Poslednja izmena:
Ako vam ne radi FB chat reenabler, može da se instalira FB Messenger v1.0.011 iz 2011. godine.
Težak samo oko 5 MB i nema tako invazivne dozvole kao noviji messenger.
Otvaraju se poruke direktno u FB aplikaciji sa njim, bez ruta.

Mobilna mreža. Verovatno ti je mobilni telefon sa te mreže. Gde si ga kupio?

S3 Telenirov, ali je menjana ploca pre par meseci.... sad cu da vidim cija je ovo mreza...verovatno kineska posto su aplikacije u njoj neke kineske ili tamo po aziji sta li već
Edit: Juzno Korejski operater[emoji2]

Poslednja izmena:
To je to. Ploča tj. "telefon" je sa SK Telecom mreže. Zato ti prikazuje taj odeljak na Play Store. Preporučene aplikacije za Android od strane te mobilne mreže.

Па то ми реци!!!

Како, како, како? [emoji15]
Ulogujes se na fejs I mesenger, izlogujes se sa fejsbuk aplikacije pa se ulogujes pod neki drugi akaunt, zatim uzmes jednostavno I zaledis mesenger preko Titanium Backup-a. Znaci treba ti dva akaunta za ovu operaciju.. :D

Ako vam ne radi FB chat reenabler, može da se instalira FB Messenger v1.0.011 iz 2011. godine.
Težak samo oko 5 MB i nema tako invazivne dozvole kao noviji messenger.
Otvaraju se poruke direktno u FB aplikaciji sa njim, bez ruta.
Moracu i to da probam, ovo ipak ne radi. Steta...

U zadnje vreme cesto mi se gomila cash memorija, kako se najbolje resava problem, pomocu koje aplikacije.

Jel moze neko da mi kaze gde se u sd maid brise cash memorija i razni repovi od obrisanih aplikacija

Pa pustis sluzavku sve da ti pospremi. Cache je u AppCleaner, ali treba i ostatak optimizovati, kad je vec sve tu na jednom mestu.

@jericho, haha, a sta jos da briskam, plasim se da ne obrisem nesto sto ne treba :)

Slobodno pusti sve servise - corpse finder, system cleaner, app cleaner i optimize database, nema opasnosti kad se brise sa SD Maid, rizicno je samo rucno kad se brisu stvari.

može i u titaniumu; ima grafički pregled koliko koja app uzima sebi za keš. meni chrom nesrazmerno mnogo jede. tu se može pojedinačno za app brisati
titanium
menu
overview of app storage use...
tap na app
swipe u levo
clear cash

Jel mozda ima neko "SMS Notifications" aplikaciju koja za propustene poruke umesto SMS-a u kome daje broj telefona prikazuje ime koje vuce iz imenika?
Ikonica je sa dve strelice gde crvena pokazuje gore a zelena na dole. Imao sam je, ali ne mogu nikako da je nadjem na Google Play.

Vrh Dno