Šta je novo?

Aplikacije za Android OS - DISKUSIJA, PITANJA I ODGOVORI

Opcija se zove resident

4722c9511c8a048dd29e6fc95edee198.jpg

Meni se od svih fajl mendžera za Android (a koje sam ja probao, naravno) najviše sviđa Ghost Commander, ali ipak koristim ES, pre svega zbog "remote managementa".

Što se tiče izgleda, brzine, preglednosti, tu mi je GC najbolji. Plus, ima svašta-nešto ubačeno u aplikaciju manju od 1MB :)

Poslednja izmena:
Да ли Самсунг фајл менаџер има два поља са рутом истовремено!?
Spominjale su se osnovne funkcije.
Samo hoću da kažem da Solid ne opravdava to što košta u odnosu na ES.

Ima li neka app na google store sa koje mogu da skidam pesme sa youtuba?

Može li se nekako omogućiti predikcija na Swiftkey za sva polja kao što je email...
Probao sam xposed addon Swiftkey goodness on more fields ali izgleda da ne radi na 5.1.1

imam 4.4.2 od danas... treba preporuka za launcher - koristio Novu do sad, jel ima jos neki na koji treba da obratim paznju?

Vremenska prognoza?
Da bude precizna i da ima podatke o stepenu vlaznosti?

Gledam sajtove i slusam radio svi prenose temperaturu a niko se ne seti da navede i stepen vlage koji povecava osecaj toplote, otud temperaturu, pa nema svrhe navoditi samo ovo prvo.

Sve te vremenske prognoze imaju ko fol subjektivni osećaj, ali se uvek začudo podudara sa pravom temperaturom. AccuWeather ponekad prikaže za stepen, dva veću temperaturu, ali sličan je ostalima. Preporučujem ti jednostavnu aplikaciju Weather. Uzimaju podatke od Weather Undergrounda, koji mi se čini da daje najprecizniju vremensku prognozu za našu zemlju. Što je još važnije, ova aplikacija je jednostavna, lagana, ne crpi bateriju i ima prikaz vlažnosti vazduha.

Vremenska prognoza?

Gledam sajtove i slusam radio svi prenose temperaturu a niko se ne seti da navede i stepen vlage koji povecava osecaj toplote, otud temperaturu, pa nema svrhe navoditi samo ovo prvo.
Weather Live.
Pokazuje realni osećaj (kao i AccuWeather) i kad je vetar jak baš se primeti razlika u stepenima i realnom osećaju. Ne znam koje sve a parametre uzimaju u razmatranje.

a jedno malo noobovsko pitanje - da li Nova launcher crpi vise RAMa nego fabricki launcher?

Gledam da zbog estetike ne usporim telefob bzvz a nisam razmisljao nikad na tu temu... do sad :)

Rekao bih da ne, sto se za veliku vecinu launchera ne moze reci.

+1 za Weather Underground, odlicna i precizna.

Vremenska prognoza?

Weather timeline. Plaća se, ali je extra, i možeš da biraš 4 provajdera.

Ubedljivo najbolja i najlepsa.

Stiglo mi neko azuriranje za Play muziku, nemam radio jos uvek, medjutim sad se pojavila opcija "Kupi". Preusmeri u nesto, pa onda opet preusmeri u Chrome gde otvori stranicu i kaze da jos nije dostupno kod nas. Ne znam od kada je ta opcija, mozda je neko dobio ranije, ja tek malo pre video azuriranje i ovo se pojavilo. Mozda nas pripremaju ili nesto...

Jel ima neka aplikacija za navigaciju koja ce mi, da se tako izrazim, markirati kroz koje ulice idem (biciklom, kolima, pesice)? Znaci ne klasicna navigacija koja mi samo pokazuje u kojoj sam ulici nego da obelezava i ostaje memorisano da sam se kretao tom i tom ulicom.

Ja sam kupio pro verziju ove app i vredi mi svaku paru.
https://play.google.com/store/apps/details?id=de.rooehler.bikecomputer

Daje ti mogućnost exporta pređene rute, a paralelno može da te navodi po nekoj drugoj ruti, što je odlično za planirano putovanje, jer imaš navigaciju, a ako odstupiš od ruke, imaš posle svoju pravu rutu kojom si se kretao.
Ima i offline mape.

Koristim Talon za Twitter i imam problem, neće niti jednu sliku da ubaci. Kad pišem tweet kliknem attack image, odaberem sliku i piše da je tweet-nuo ali od slike ni traga ni glasa. Jel imao neko sličan problem?

Edit: Rešen problem, odštiklirao sam "Use TweetPic" a bio sam siguran da sam sve živo probao...

Poslednja izmena:
Poslednja izmena:
Ako nekoga zanima mogu da mu kazem foru kako da izbegne instalaciju Messengera posto je Fejsbuk aplikacija I sama dovoljno gladna za ram. :D

Nazad
Vrh Dno