Dark Soul91
Poštovan
- Učlanjen(a)
- 08.01.2015
- Poena
- 70
Ja licno koristim Dolphin pretrazivac sve radi ok.Sto se tice download menadzera ne koristim ih vise jesam dok sam skidao sa mobilnim netom zbog mogućnosti pauziranja preuzimanja.
HvalaGeoreality, potraži na gplay
Da nisi zabranio Viberu korišćenje kamere na S5?У чему јер фора са видео позивом у Виберу!? На телефону (Galaxy S5) не ради и опција за подешавање је засенчена, на таблету (Galaxy Note 10.1) ради без проблема.
Pogledajte prilog 173585
Možeš samo jednu po jednu koliko vidim, klikni na ono "i" u krugu sa desne strane, i dobices dodatne opcijeDa li i kako mogu da prebacim/vratim fotke sa google diska na sd karticu? Gledao tamo u toj njihovoj app,ali nesto ne videh da ima ta opcija.
Možeš samo jednu po jednu koliko vidim, klikni na ono "i" u krugu sa desne strane, i dobices dodatne opcije
Ne znam sta smatras pod pojmom "prebaciti", ali ima download opcija
![]()
Meni cuva direktno na mem telefona, ali ja nemam sd karticu da vidim da li nudi direktno na sd karticu. U krajnjem slucaju instaliraj neki file manager koji ima opciju da se u njega ubaci cloud nalog, pa prekopiraj na karticu.
Probaj pocket, prvo sto mi pada na pamet.Cao Drugari, imam pitanjce. Da li moze cela internet stranica sa sve tekstom i slikama da se nekako pretvori u dokument i da se sacuva na telefonu, na primer u wordu kao sto moze i na kompu. Imam neki office ubtelefonu, ali nece slike da mi kopira. A radi se o receptima, pa mi trebaju I sličice. Hvala
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari