Šta je novo?

Aplikacije za Android OS - DISKUSIJA, PITANJA I ODGOVORI

Ja licno koristim Dolphin pretrazivac sve radi ok.Sto se tice download menadzera ne koristim ih vise jesam dok sam skidao sa mobilnim netom zbog mogućnosti pauziranja preuzimanja.

У чему јер фора са видео позивом у Виберу!? На телефону (Galaxy S5) не ради и опција за подешавање је засенчена, на таблету (Galaxy Note 10.1) ради без проблема.
uploadfromtaptalk1435428163394.png

На коју фору ово ради?

Па шта је фора апликације? Мсм не разумем зато питам.

Da li i kako mogu da prebacim/vratim fotke sa google diska na sd karticu? Gledao tamo u toj njihovoj app,ali nesto ne videh da ima ta opcija.

Нисам уопште био у току да је Google keyboard најзад пустио српску латиницу.
Предикција је толико лоша да је (још увек) практично неупотребљива. Надам се да ће да реше то ускоро.
Уопште се не сећам како је то ишло са ћирилицом.

Poslednja izmena:
Da li i kako mogu da prebacim/vratim fotke sa google diska na sd karticu? Gledao tamo u toj njihovoj app,ali nesto ne videh da ima ta opcija.
Možeš samo jednu po jednu koliko vidim, klikni na ono "i" u krugu sa desne strane, i dobices dodatne opcije

Ne znam sta smatras pod pojmom "prebaciti", ali ima download opcija

08.png

Meni cuva direktno na mem telefona, ali ja nemam sd karticu da vidim da li nudi direktno na sd karticu. U krajnjem slucaju instaliraj neki file manager koji ima opciju da se u njega ubaci cloud nalog, pa prekopiraj na karticu.

Poslednja izmena:
Ne znam sta smatras pod pojmom "prebaciti", ali ima download opcija

08.png

Meni cuva direktno na mem telefona, ali ja nemam sd karticu da vidim da li nudi direktno na sd karticu. U krajnjem slucaju instaliraj neki file manager koji ima opciju da se u njega ubaci cloud nalog, pa prekopiraj na karticu.

Pod tim mislim da sve fotke sa google diska prebacim i na memoriju sd kartice ;)

Џаба то мислиш, јер то не може да се изведе.

^^^Select all i download iz Gdrive. Ima opcija photos u meniju Gdrive.

Trebalo bi da skine sve kao Photos.zip u DCIM folder.

Poslednja izmena:
Cao Drugari, imam pitanjce. Da li moze cela internet stranica sa sve tekstom i slikama da se nekako pretvori u dokument i da se sacuva na telefonu, na primer u wordu kao sto moze i na kompu. Imam neki office ubtelefonu, ali nece slike da mi kopira. A radi se o receptima, pa mi trebaju I sličice. Hvala

Cao Drugari, imam pitanjce. Da li moze cela internet stranica sa sve tekstom i slikama da se nekako pretvori u dokument i da se sacuva na telefonu, na primer u wordu kao sto moze i na kompu. Imam neki office ubtelefonu, ali nece slike da mi kopira. A radi se o receptima, pa mi trebaju I sličice. Hvala
Probaj pocket, prvo sto mi pada na pamet.

+1 za Pocket i ja ga koristim izmedju ostalog za recepte,samo mislim da po defaultu samo cuva linkove,ali imas u podesavanjima offline downloading. Ja ga koristim i na kompu,tako da je syncovano sve.

treba mi ideja za opciju koja bi vise-manje funkcionisala kao rokovnik: radim kao prevodilac, pa da imam recimo stranicu za svaki dan, kao u pravom rokovniku, da upisem kad imam angazmane u predstojecem periodu, kao i nakon odradjenog angazmana da dopisem od kad do kad sam radio i ostale osnovne podatke (za koga, pauze i sl). Pozeljno i da ima nedjeljni/mjesecni pregled, da znam kojih dana sam bukiran, a kojih ne. Takodje, neki backup ili sync na cloud je veoma pozeljan, da mogu tome da pristupim i preko PC-a ili drugog telefona...
Any.DO mi nije praktican za takve stvari...

Na Samsung Nexus imam stock browser koji dolazi sa 4.3 androidom. Ikona je ona klasična plava zemlj. kugla. Pokazao se kao najbolji browser, jer otvara linkove koje ni jedan drugi neće, npr. na liveonsat.com gore levo frejm "daily", samo iz njega dobijam padajući menu. Pitanje je koji je to browser, kako do njega, ubacio bih ga na tablet na bilo koji način. Da li je dovoljan onaj apk fajl koji se nalazi u sistem /app... ili tako nešto?
Probao sve šta liči i ne liči iz prodavnice, ni jedan mi ne otvara padajući menu.

EDIT: Dolphin ostavio za kraj, završio je posao[emoji1]

Poslednja izmena:
@lotus hvala ti dobar je ovaj pocket ☺ dobar je. Mozemo i da razmenimo poneki recept

Poslednja izmena:
AOSP je stock Android browser, taj sa plavom ikonicom.

Nazad
Vrh Dno