- Učlanjen(a)
- 14.03.2012
- Poena
- 450
Rut sam mislio zbog Unicon aplikacijePa ne treba ti root da bi instalirao novu i da instalira ikonice.
A Nova launcher je druga priča - ne žele i ne znaju svi da ga koriste i menjaju podrazumevani
Rut sam mislio zbog Unicon aplikacijePa ne treba ti root da bi instalirao novu i da instalira ikonice.
Ne treba ali neko npr neće da menja zbog default widgeta.Pa ne treba ti root da bi instalirao novu i da instalira ikonice.
Nikako, jedino da drzis hrvatski
Slovenský jazyk pa otuda i Slovenčina, mada nema logike da se u slovackom nalazi ć, jer se tamo pise kao Ť.Slovenčina je slovenački
Drago mi je da vam se svidjaju [emoji1]
Mogu da ubacim podršku za LG, samo što bi to usporavalo moje redovne updates, jer bi morao isti posao da radim duplo. Pošto LG ne koristi standardne codes kao svo ostali launchers, nego je malo drugačije
Da budem precizniji, bitno mi je da slova sa kvačicama budu vidljiva na tastaturi, a ne da dolazim do njih držeći z, d i sl?Potao si kako da prebacis sa cirilice na latinicu za srpski, jedini nacin je da stavis ili slovacki ili hrvatski. Onda dobijes latinicu sa č,ć,š,ž
Samo ti ubaci i kupujem odmah sve pakete, ne moras posle ni da updateuješ.Drago mi je da vam se svidjaju [emoji1]
Mogu da ubacim podršku za LG, samo što bi to usporavalo moje redovne updates, jer bi morao isti posao da radim duplo. Pošto LG ne koristi standardne codes kao svo ostali launchers, nego je malo drugačije
Da budem precizniji, bitno mi je da slova sa kvačicama budu vidljiva na tastaturi, a ne da dolazim do njih držeći z, d i sl?
Nemoguće da baš mora sve duplo da se radi.Drago mi je da vam se svidjaju [emoji1]
Nisam upućen, ali možda bi mogla da se napravi neka skripta ili programčić koji bi to automatizovao!?Ako ne koriste iste kodove onda mora, jer moras npr. kamera ikonicu da povezes sa com.google.camera.
Pa ne može to, ako koristiš hrvatski kod te tastature. Imaš SwiftKey ako to baš želiš.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari