Šta je novo?

Aplikacije za Android OS - DISKUSIJA, PITANJA I ODGOVORI

Potao si kako da prebacis sa cirilice na latinicu za srpski, jedini nacin je da stavis ili slovacki ili hrvatski. Onda dobijes latinicu sa č,ć,š,ž

Na tastaturi ima, a znam inace kako se pise "ć"

d49916d0d381a4189135252fd3c3fd76.jpg

Haha, nije, slovenački bi bio "slovenščina", ali ni slovenački jezik nema ć. Ne znam zašto su ga dodali u ovaj slovački, nema logike.

Poslednja izmena:
Drago mi je da vam se svidjaju [emoji1]

Mogu da ubacim podršku za LG, samo što bi to usporavalo moje redovne updates, jer bi morao isti posao da radim duplo. Pošto LG ne koristi standardne codes kao svo ostali launchers, nego je malo drugačije

Ubacuj to, mnogo ljudi ima LG telefone ...
A premium request da nema čekanja ?
Čekamo rewun :)

Potao si kako da prebacis sa cirilice na latinicu za srpski, jedini nacin je da stavis ili slovacki ili hrvatski. Onda dobijes latinicu sa č,ć,š,ž
Da budem precizniji, bitno mi je da slova sa kvačicama budu vidljiva na tastaturi, a ne da dolazim do njih držeći z, d i sl?

Mogu da ubacim podršku za LG, samo što bi to usporavalo moje redovne updates, jer bi morao isti posao da radim duplo. Pošto LG ne koristi standardne codes kao svo ostali launchers, nego je malo drugačije
Samo ti ubaci i kupujem odmah sve pakete, ne moras posle ni da updateuješ. :)

Da budem precizniji, bitno mi je da slova sa kvačicama budu vidljiva na tastaturi, a ne da dolazim do njih držeći z, d i sl?

Pa ne može to, ako koristiš hrvatski kod te tastature. Imaš SwiftKey ako to baš želiš.

Poslednja izmena:

Nemoguće da baš mora sve duplo da se radi.

Samo ti ubaci i uzivaj. Svaki trud se isplati.

Ako ne koriste iste kodove onda mora, jer moras npr. kamera ikonicu da povezes sa com.google.camera.

Ima programa koji ispisu nazive procesa, ali on mora da ih rucno linkuje do ikonica. Dok svi drugi launceri ocigledno koriste iste "nazive".

Probaj TouchPal, ima srpsku latinicu, rekao bih da je jedna od boljih tastatura.

Instalirao baš, pa ovo je preslikan swift key.. Kontam

Poslednja izmena od urednika:
Ne, to je preslikan TouchPal, a TouchPal je preslikao LG tastaturu. :)

Jesu li Textra i SwiftKey rešili 'situaciju'? Izbegavam da apdejtujem Textru jer mi trenutna verzija nije u sukobu sa SwiftKeyem. A vidim da ima verzija textre od 16. juna.

Има нова верзија и текстре и свифта тако да. Мени раде супер.

Да ли је могуће некако инсталирати CHOMP на Самсунг С4 али да апликација може да се ажурира? Кад одем на продавницу пише да Србија није подржана.
Скинуо сам апк али неће да ради ажурирање.

skini neku VPN aplikaciju(tunnelbear npr),lažiraj lokaciju i instaliraj.....posle toga trebalo bi da je ok.......

Nazad
Vrh Dno