Šta je novo?

Aplikacije za Android OS - DISKUSIJA, PITANJA I ODGOVORI

Evo sta meni izbacuje kada pokusam da ukljucim auto hibernation

Koliko vidim problem je u ovom key guardu...Gde se to iskljucuje?

Sve sam opcije presao nekoliko puta i nisam nasao

Prilozi

• uploadfromtaptalk1428851885126.png
    uploadfromtaptalk1428851885126.png
    391.2 KB · Pregleda: 311
Poslednja izmena:
Secure keyguard je svaki unlock koji nije swipe ili none

čudno, jer po difoltu ide na root mode ako imaš root, AFAIK, ispada da si ga ručno prebacio na non-root. Kako bilo, sad stavi xposed i namjesti na boost mode za najbolji rezultat ;)

ne bih znao... Znam da sa samsungom ne radi, a na HTC-u sve OK...

Jel postoji neki browser gde moze da se tapne 2 puta ,da reaguje kao na komp kad kliknem 2 puta ? Treba mi za steam trejd ili ako ima neki drugi nacin da mogu da saljem trejd ofer preko telefona.

Misliš da selektuješ reč? Samo zadržiš prst na njoj ako je to

Puffin koliko je dobar toliko je i problematičan i iritantan.
Ne postoji ad blocker koji u njemu blokira reklame, dosta je zahtevan za telefon, ima bugova... Ako preko svega možeš da pređeš puffin će ti biti super za to što tražiš

AliExpress app dobila material dizajn. Baš lepo izgleda.

Tapatalk smara sa redirekcijama svakog linka preko http://redirect.viglink.com/ koji mi AdAway blokira. Xposed ima CrappaLinks, ali trenutno nemam Xposed, pa ni taj modul. Postoji li neki način da mi ne radi redirekciju linkova, a da to nije whitelistovanje gornjeg domena u AdAwayu?

Tapatalk url fixer se zove aplikacija, potraži je na guglu.

Al' su danas navalili sa izmenama dizajna. :p
Whatsapp, Opera mini, Tapatalk, AliExpress...

Mob ti je verovatno izbaci iz rama.. Koji mob imas ?

Mob ti je verovatno izbaci iz rama.. Koji mob imas ?
Imao sam pisanje sa developerom i on ne može da reprodukuje problem. Pitao sam ga za ram i on misli da nije do toga već do deep sleepa. Ovaj problem imam na samsung s2 dok na nexusu nemam ovaj problem. Ali aplikacija mi je potrebna na s2. Molim predlog za sličnu apk ili neko rešenje za ovu.

Imao sam pisanje sa developerom i on ne može da reprodukuje problem. Pitao sam ga za ram i on misli da nije do toga već do deep sleepa. Ovaj problem imam na samsung s2 dok na nexusu nemam ovaj problem. Ali aplikacija mi je potrebna na s2. Molim predlog za sličnu apk ili neko rešenje za ovu.
Probaj Relax Melodies Premium. Bila je na amazonu free nedavno.

Ne znam gde da stavim ovo, ali ovaj fon ima ubedljivo naj bateriju koju sam ja video. Lg l80
uploadfromtaptalk1429087423021.jpguploadfromtaptalk1429087433757.jpg

Za koje vreme?

Vrh Dno