NightCrawler
Čuven
- Učlanjen(a)
- 15.03.2005
- Poena
- 995
imas root, a držiš ga u non-root modu :dEvo sta meni izbacuje kada pokusam da ukljucim auto hibernation
Koliko vidim problem je u ovom key guardu...Gde se to iskljucuje?
Sve sam opcije presao nekoliko puta i nisam nasao
root ili bolje boost uz xposedPrebaci u root mod.
******...nisam ni video da ima da se prebacuje...imas root, a držiš ga u non-root modu :d
root ili bolje boost uz xposed
Xposed na G3 i sa lolipopom nije bas najsrecnije resen...čudno, jer po difoltu ide na root mode ako imaš root, AFAIK, ispada da si ga ručno prebacio na non-root. Kako bilo, sad stavi xposed i namjesti na boost mode za najbolji rezultat![]()
Jel postoji neki browser gde moze da se tapne 2 puta ,da reaguje kao na komp kad kliknem 2 puta ? Treba mi za steam trejd ili ako ima neki drugi nacin da mogu da saljem trejd ofer preko telefona.
Dobar je pufin . Malo baguje i po nekad reklame smetaju ali zavrsava poso. Hvala momcovi [emoji2]Probaj Puffin, on ima neki mouse mod.
Baš toAl' su danas navalili sa izmenama dizajna. [emoji14]
Whatsapp, Opera mini, Tapatalk, AliExpress...
Imao sam pisanje sa developerom i on ne može da reprodukuje problem. Pitao sam ga za ram i on misli da nije do toga već do deep sleepa. Ovaj problem imam na samsung s2 dok na nexusu nemam ovaj problem. Ali aplikacija mi je potrebna na s2. Molim predlog za sličnu apk ili neko rešenje za ovu.Mob ti je verovatno izbaci iz rama.. Koji mob imas ?
Probaj Relax Melodies Premium. Bila je na amazonu free nedavno.Imao sam pisanje sa developerom i on ne može da reprodukuje problem. Pitao sam ga za ram i on misli da nije do toga već do deep sleepa. Ovaj problem imam na samsung s2 dok na nexusu nemam ovaj problem. Ali aplikacija mi je potrebna na s2. Molim predlog za sličnu apk ili neko rešenje za ovu.
i HTC Weather za nas HTC-ovceAl' su danas navalili sa izmenama dizajna.
Whatsapp, Opera mini, Tapatalk, AliExpress...
Ne znam gde da stavim ovo, ali ovaj fon ima ubedljivo naj bateriju koju sam ja video. Lg l80
Pogledajte prilog 167872Pogledajte prilog 167873
ps. Dobra je i ova aplikacija - https://play.google.com/store/apps/details?id=com.levelup.palabre
Obrisah Chronus News zbog nje!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari