Pa ne bi smelo da bude reklama ako je sve ok.Jel si na 3g ili na wi fi?
@Rusi jesi li uopste isao u njemu download and apply ili kako vec pise?nije dovoljno samo da instaliras aplikaciju
P.S.Evo sad pogledah u googleDrive-u i vidim da ne mogu da podesim auto sinhronizaciju.Jedino sto mogu da predpostavim je da trazi Google+ nalog tj ulogovanu aplikaciju posto sam ja moju u telefonu disejblovao a radilo je ok do juče.Pročačkaću malo više pa ti javljam.
Chobby nisi bas bio precizan kada si ostavio link, trebao si samo jos dopisati iz te aplikacije potrazis AdAway. Cim trazim tako nesto znaci da verovatno nisam upoznat. Mislio sam da je F-droid app. za blokadu, ona je u stvari za skidanje drugih aplikacija, ako gresim objasni mi njenu namenu ili neko drugi.
Skinuo sam pretrazujuci iz f-droida AdAway, skontao sam kada je ostavio sliku milkobgd. Milobgd, pokrenuo sam to sto si obelezio, restartovao ali i dalje ne funkcionise.
I nisam skontao sta mu znaci ovo
===================
edit:
Evo izgleda da je proradilo. Probao sam par puta da kliknem taj download, mada je svaki put isto uradio, nista drugacije nisam video. Usao u te app. gde je gomila reklama i vidim da ih nema vise
Hvala vam![]()
Povezao sam DB i GD preko toral commandera, može li u ovom slučaju da se podesi automatski backup, preko wifi naravno.?Ja koristim DropBox i GoogleDrive.Meni su isti.Na dropBox recimo mozes i automatski da podesiš sinhronizaciju video klipova verovatno i Drive ima samo procackaj u opcijama.
jos u prvom postu rekao sam ti da obrises proxy iz AP
Izvol'te :da li titanium b. može da pravi listu instaliranih aplikacija?
ne mogu to da nađem u njemu, a skoro sam siguran da sam to njime pravio nekad...
A koja sms aplikacija to ima?Jel Textra ima neki addon za private inbox ili zaključavanje poruka?
Meni je ok aplikacija. Baš zbog opcije private box je koristim. Korisno mi je i zaključavanje pojedinačnih poruka. Kada brišem sve poruke, zaključane preskoči. Itd. Ulepšali su izgled u odnosu na pre godinu-dve. Ne obraćam pažnju na povremena obaveštenja za teme ili ako ima neka novost.GO SMS, ali je ona kao sve ostale GO apps puna bloatware - a.
Tesko da ces naci nekoga ko to koristi, ali s obzirom na velicine widgeta 4x2 i 5x2, verovatno ne - uostalom, imas daleko lepsih i boljih weather aplikacija.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari