Šta je novo?

Aplikacije za Android OS - DISKUSIJA, PITANJA I ODGOVORI

Pop up tako nešto...

uploadfromtaptalk1428322815036.png

^ Za poruke ima Heads-up notifications, ne znam da li moze i za pozive da radi.

Kod mene je non intrusive dialog :)

Nema za Sense izgleda..

Ja to imam na SlimKat-u, a mozes i da skines dialer neki, imaju oni te opcije, tipa contacts+.

Jel neko koristi SimpleWeather aplikaciju? Vidim da je danas na sajtu bencha uvrštena među top 10 novih app za Android?!

Trebalo bi to da ima po defaultu, pošto je to LP feature. Ja to imam na Samsungu 4.4.4.

Vidi u podešavanjima dialera

za sense 6 nema, možda ima na sense 7, na sense 6 ni za SMS i Vajber poruke još nema heads up notifikacija :S: Al recimo ima za FB Messenger

Meni ima za sve (koristim textru), samo za pozive nema.

Pa imaš za textru, joriq je mislio verovatno stock sms :)

Aha da. Dobar je i stock, al ja bez textre više nmg :D

Jel neko koristi SimpleWeather aplikaciju? Vidim da je danas na sajtu bencha uvrštena među top 10 novih app za Android?!

Preporucena u temi o aplikacijam za vreme. Meni radi super, samo je problem provajder, forecast.io koji nije bas nesto mnogo tacan. Desava se ponekad da razlika temperatura bude vise od 3 stepena, a sad po ovakvom sugavom vremenu ta razlika je ogromna.

Da li neko moze da preporuci neki dobar player za Android za pustanje muzike, tj audio fajlova? Treba mi neki player koji podrzava sve ove neke standardne formate (.mp3, .mp4, .flac, .wma...) i koji podrzava one playlist formate (.m3u). Probao sam Winamp i jos par nekih, ali ni sa jednim ne radi sve kako treba. I uzasno me nervira sto nijedan od programa koje sam isprobao nece da mi pusta pesme iz playliste po redosledu vec onako shuffle, a ja sam iskljucio shuffle.

Mislim da sam probao oba, ali ne rade u potpunosti ono sto ja hocu :) Mislim da PowerAMP ne podrzava .flac fajlove.

Kako u PowerAmp-u da podesim jacinu tona? Hocu da mi uvek bude na recino 70% i ja to podesim, ali cim ugasim plejer on se pri paljenju opet resetuje na neki njegov default (~50%).

Da li je potreban bolji player ukoliko se već koristi Viper, pa se eq i ostala podešavanja po def isključuju?

Ne znam da li je do mene problem, ali meni V4A ne radi sa svim plejerima. Uglavnom radi sa GPM i Shuttle, tako da Shuttle koristim kao glavni, izgleda lepo i cisto. Mada ima nekih lepsih koji su u beti, tipa Gramophone i Youki, ali na njima mi ne radi V4A sto mi ne odgovara.

U Poweramp-u se mora isključiti njegova kontrola zvuka da bi V4A radio. Možda je tako i u drugim.

Zavisi od nacina na koji je ubacen V4A. Ako je preko apk, onda mora da se iskljuci EQ plejera, a ako je flesovan zip, onda ono zamenjuje sistemski EQ i FX. Posto sam imao problema sa flesovanjem, jer nije bilo dovoljno memorije, onda sam instalirao apk. Tako da nije do toga da li je iskljucen EQ, nesto drugo je u pitanju. Mislim da ovi poznatiji plejeri nemaju problema s time, vecina njih koje sam instalirao su radili sa V4A ali su bili previse ruzni pa sam presao na Shuttle.

Izašao update juče Viber-a, jel sredio bug sa vibracijom?

Ja sam na onoj dve verzije unazad rekoh čekam da to srede, pa da update-ujem, ali eto sredili su. Hvala Corvus na informaciji :)

Imam problem, ne mogu da odradim screenshot ekrana a ranije je moglo bez problema na power off i volume up.
Alcatel Idol X je u pitanju. Pokisao sam restart fona, ali je ostao problem.

Hahahaha ubij me sad, al' sam bio siguran da sam i to probao i da nije htelo. Radi sad...

Која апликација за сакривање roota? (За D3 Go ми треба, Hide my root ми не ради)?

Nazad
Vrh Dno